Ποντάρισμα με φαβορί στην Premier League

Ποντάρισμα με φαβορί στην Premier League

Η ανάλυση του Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ.

Η Πρέμιερ Λιγκ βγαίνει απόψε Παρασκευή (05/08) στη σέντρα και το Betarades.gr έχει πρόταση από το παιχνίδι Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Αγγλίας!

1η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Άρσεναλ έχει νικήσει 2 φορές στις τελευταίες 6 επισκέψεις της στο “Σέλχαρστ Παρκ”.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η κόκκινη: Φάουλ στον Μπρινιόλι στη φάση του 1-0 (vid)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 4-2 εναντίον της Μονπελιέ, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Στο 23’ ο Ζαχά σκόραρε για το 1-0 και στο 32’ ο Εντουάρ έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 44’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 50’ ο Γκουέχι το 4-0, ενώ στο 64’ και στο 82’ ο Μαβιντίντι μείωσε για το τελικό 4-2.

Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από μια ικανοποιητική σεζόν πέρυσι, εξασφάλισε με άνεση την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Ισορροπημένο σύνολο από τον Πατρίκ Βιεϊρά, κάτι που φαίνεται και στον απολογισμό τερμάτων 50-46. Ο 46χρονος Γάλλος, πρώην χαφ της Άρσεναλ, κρίθηκε επιτυχημένος στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα και ετοιμάζεται για το κάτι παραπάνω στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι, δεν έχασε κανέναν σημαντικό παίκτη του ρόστερ έως τώρα. Πλήρωσε σχεδόν 23 εκατομμύρια ευρώ για το μέσο Ντουκουρέ της Λανς και 12 εκατομμύρια για τον αμυντικό Ρίτσαρντς της Μπάγερν Μονάχου. Απέκτησε επίσης τον τερματοφύλακα Σαμ Τζόνστοουν από τη Γουέστ Μπρομ, που είναι εκτός λόγω τραυματισμού, όπως και ο Μπάτλαντ. Δεν είναι διαθέσιμοι και οι Τόμπκινς, Ολισέ, ΜακΆρθουρ.

Κρίσταλ Πάλας Στατιστικά

*5/6 φιλικά παιχνίδια με goal/goal

*5/6 ματς έληξαν με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 5/10 εντός έδρας

ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 6-0 της Σεβίγια, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας. Στο 10’ ο Σάκα με πέναλτι το 1-0, στο 13’ και στο 15’ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς το 3-0. Στο 19’ και πάλι ο Σάκα έκανε το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 77’ και πάλι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς σκόραρε για το 5-0 και στο 88’ ο Νκέτια διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Άρσεναλ θέλει να ξεχάσει το φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς έχασε στο… νήμα την τετράδα και το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, το έχασε από τη… μισητή Τότεναμ, με τους “Κανονιέρηδες” να χάνουν σημαντικά παιχνίδια στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ είχαν το πάνω χέρι. Ο Μίκελ Αρτέτα είναι δεδομένο ότι κάνει καλή δουλειά στην ομάδα και έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα στην πρώτη ολοκληρωμένη του χρονιά στο Βόρειο Λονδίνο.

Ωστόσο, ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα και οι ενδείξεις από τα φιλικά προετοιμασίας, είναι ενθαρρυντικές. Κέρδισε έξι από τα επτά που έδωσε και το πιο πρόσφατο ήταν το 6-0 εναντίον της Σεβίγια. Ξόδεψε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, απέκτησε τους Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ζιντσένκο από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και τον Φάμπιο Βιέιρα από την Πόρτο. Αποχώρησαν οι Λακαζέτ, Λένο, ενώ πήρε χρήματα από τις πωλήσεις των Γκεντουζί και Μαυροπάνου. Δεν υπολογίζονται για την πρεμιέρα οι Τίρνεϊ, Τομιγιάσου, Φάμπιο Βιέιρα και Σμιθ Ρόου.

Άρσεναλ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ

*3/5 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Άρσεναλ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας, έκανε ποιοτικές προσθήκες και είναι το φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας δε μπορεί να υποτιμηθεί, ιδίως στην έδρα της. Προτιμότερο το over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.01 σποντάρισμα που έχει επαληθευτεί σε 8/10 τελευταία μεταξύ τους.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ