Ποντάρισμα με αξία στο Κύπελλο Ιταλίας

Ποντάρισμα με αξία στο Κύπελλο Ιταλίας

Η ανάλυση του αγώνα Κρεμονέζε - Τερνάνα.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται για το Κύπελλο Ιταλίας και το Betarades ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση Κρεμονέζε – Τερνάρα, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

*Πρώτος γύρος του Κυπέλλου Ιταλίας. Μονές αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*GG & over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Ανεπανάληπτο ξέσπασμα Καστίγιο κατά Περσία, Μπάγεβιτς: «Δεν έγινα ποτέ το π@@@@νακι σας»

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 3-1 της Κρέμα σε φιλικό.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για την Κρεμονέζε, καθώς χρειάστηκε να περιμένει 26 χρόνια για να επιστρέψει και πάλι στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Ιταλίας! Έδωσε τεράστια μάχη την προηγούμενη σεζόν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας το «τρίποντο» στην έδρα της Κόμο (2-1) την τελευταία αγωνιστική τερμάτισε στη 2η θέση (+2 από Πίζα και Μόντσα) εξασφαλίζοντας, παράλληλα, την απευθείας άνοδο.

Παρελθόν αποτέλεσε ο Φάμπο Πέκια που μετακόμισε στην Πάρμα, τη θέση του πήρε ο Μασιμιλιάνο Αλβίνι που έκανε εξαιρετική δουλειά στην Περούτζια. Κρατήθηκε ο βασικός κορμός της «Κρέμο», το ρόστερ της οποίας ενισχύθηκε με 15 ποδοσφαιριστές. Ξεχώρισαν οι Ασκασίμπαρ (ΜΕ), Οκερέκε (ΕΠ), Βάσκεζ (ΑΜ), Πικέλ (ΜΕ) και Ράντου (ΤΕ). «Περιμένουμε μία ισορροπημένη αναμέτρηση με την Τερνάνα», υπογράμμισε ο προπονητής Αλβίνι.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΕΡΝΑΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-2 από την Φροζινόνε σε φιλικό.

Με χαρακτηριστική ευκολία πανηγύρισε την απευθείας παραμονή η Τερνάνα στην επιστροφή της στη Σέριε Β. Παίζοντας ιδιαίτερα θελκτικό κι άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο έφτασε να διεκδικεί μία θέση στα πλέι οφ ανόδου, τελικά τερμάτισε στη 10η θέση με 54 βαθμούς (στο -4 από την 8η Περούτζια). Πρωτεργάτης αυτής της σπουδαίας πορείας ήταν ο Κριστιάνο Λουκαρέλι που παραμένει στον πάγκο, κατάφερε να κρατήσει τον βασικό κορμό κι ενισχύθηκε ουσιαστικά με την έλευση έξι ποδοσφαιριστών.

Αποκτήθηκε ο Φαλέτι (ΜΕ) έναντι 1,2 εκ. ευρώ από την Μπολόνια και ο Ντοναρούμα (ΕΠ) έναντι 800.000 ευρώ από την Μπρέσια. Ελεύθεροι ήρθαν Ντι Τάκιο (ΜΕ) και Κοράντο (ΑΜ). «Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδό μας», είπε ο προπονητής Λουκαρέλι.

ΤΕΡΝΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Βλέπουμε να σκοράρουν από ένα γκολ τουλάχιστον, αξίζει η επιλογή του Goal / Goal σε απόδοση 1.75.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ