Φαβορί η Φενέρ

Φαβορί η Φενέρ

Η ανάλυση του αγώνα Φενερμπαχτσέ - Ουμρανιγιεσπορ.

Ξεκίνημα με νίκη στη Super Lig αναζητά η Φενερμπαχτσέ, που υποδέχεται στο “Σουκρού Σαράτσογλου” την Ουμρανίγιεσπορ. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Τουρκίας. Πάμε να την αναλύσουμε.

1η Αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Το 2019 για το Κύπελλο η Ουμρανιγιεσπόρ επικράτησε μέσα-έξω με 1-0!

Διαβάστε επίσης: Ανεπανάληπτο ξέσπασμα Καστίγιο κατά Περσία, Μπάγεβιτς: «Δεν έγινα ποτέ το π@@@@νακι σας»

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Σλοβάτσκο. Ο Μορ άνοιξε το σκορ στο 17’, ο Λίνκολν έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και στο 81’ ο Λίνκολν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αφού ξεμπέρδεψε με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις τον Φλεβάρη, έκλεισε την Superlig με ρεκόρ 11-3-0, το οποίο ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς του υπηρεσιακού κόουτς Καρτάλ, ο οποίος έκλεισε το rotation και έδιωξε του απείθαρχους, πριν δώσει την σκυτάλη στον Ζορζ Ζεσούς. Ο 67χρονος πολύπειρος κόουτς καλείται να φέρει ξανά στην κορυφή της Τουρκίας τα “καναρίνια”, αφού απέτυχε στα προκριματικά του Champions League απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, ούσα άτυχη στην συνολική εικόνα του ζευγαριού.

Έμεινε με μεταγραφή ο Ουρουγουανός εξτρέμ Ρόσι, αποκτήθηκε από την Σάντα Κλάρα ο επιτελικός Λίνκολν, από τη Φλαμένγκο ο αμυντικός χαφ Αράο και από την Καραγκιουμρούκ ο εξτρέμ Μορ, που έκανε εξαιρετικό β’ μισό στην περσινή σεζόν. Ως ελεύθερος μετακόμισε στην Πόλη ο Νορβηγός φορ Κινγκ, δανεικός ο εξτρέμ Μπρούμα από την PSV. Στο δεύτερο κύμα μεταγραφών αγοράστηκαν ο στόπερ Λουάν Πέρες (5.2 εκ.) από τη Μαρσέιγ και ο φορ Ζοάο Πέδρο (4.7 εκ.) από την Κάλιαρι. Δανεικοί πήγαν στην Πόλη ο στόπερ Ενρίκε (Φλαμένγκο) και ο αριστερός μπακ Αλιόσκι (Αλ Αχλί).

Αποχώρησαν οι Τουφάν και Οζίλ που ήταν ξένα σώματα στο β’ μισό της περασμένης σεζόν, πωλήθηκε στη Νάπολι για 18 εκ. ευρώ ο στόπερ Κιμ!

Την Πέμπτη ουσιαστικά “κλείδωσε” την πρόκριση στα playoffs του Europa League, ήταν κυριαρχική απέναντι στους Τσέχους με τους νεοφερμένους μεσοεπιθετικούς να αναλαμβάνουν το σκοράρισμα.

Ανέτοιμος ο φορ Πέδρο, τραυματίες ο στόπερ Αζίζ και ο χαφ Γιαντάς, δύσκολα θα προλάβουν οι Καχβετσί (χαφ) και Κινγκ (φορ).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΟΥΜΡΑΝΙΓΙΕΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη (3-0) επί της Ερζουρούμσπορ. Σκόραραν οι Ντελ Βάγιε (12’), Μπεταϊέμπ (19’) και Μρσιτς (67’)

Μεγάλες στιγμές στην Ουμρανιγιεσπόρ, προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας και μπαίνει στη νέα σεζόν ως το #1 φαβορί για άμεσο υποβιβασμό, έχοντας το ρόστερ με τη χαμηλότερη χρηματιστηριακή αξία της Superlig.

Ήταν μαζί με την Ανκαραγκιουτσού οι δύο καλύτερες ομάδες της περσινής σεζόν στη Β’ κατηγορία, τερμάτισαν μαζί στην κορυφή με 70 βαθμούς (21-7-8), η ομάδα της Πόλης είχε την καλύτερη επίθεση με 64 γκολ.

Παραμένει στον πάγκο της από τον Οκτώβριο του 2020 ο κόουτς Ρετσέπ Ουτσάρ, στην πρώτη του απόπειρα ως πρώτος προπονητής, υπήρξε βοηθός στην Μπεσίκτας.

Δεν έβγαλε λεφτά από το ταμείο της για τη μεταγραφική ενίσχυση, ελεύθερους απέκτησε τους Λενζανί (αρ. μπακ, Γκρασχόπερς), Ζεράλδο (εξτρέμ, Ανκαραγκιουτσού), Αβούνου (χαφ, Λε Μαν), Άλισον (στοπερ, Μπαντίρμασπορ), Ατασαγιάρ (αρ. μπακ, Μπούρσασπορ), Μπεταϊέμπ (φορ, Ντουντελάνζ), Κιριντίλι (κίπερ, Αλάνιασπορ) και Σάκεϊ (χαφ, Χατάισπορ. Δανεικοί αποκτήθηκαν οι Γκέοργκε (εξτρέμ, Στεάουα), Γιλμάζ (δεξί μπακ, Αντάλιασπορ).

Από αυτούς οι 7 αναμένεται να ξεκινήσουν απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Από τις αποχωρήσεις, αυτή που πόνεσε ήταν του Σενεγαλέζου επιθετικού Καμαρά.

Δεν θα μπορεί να παίζει στην έδρα της, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν, θα “μετακομίσει” στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Δίχως απουσιες η αποστολή της ομάδας ενόψει πρεμιέρας.

ΟΥΜΡΑΝΙΓΙΕΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 4.5 τα 3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Φενέρμπαχτσε ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα playoffs του Europa και η θετική πρεμιέρα είναι επιτακτική, μετά και τις νίκες των ανταγωνιστών της. Ήταν καλή την περασμένη Πέμπτη, καλή αλλά άτυχη ήταν και απέναντι στην Ντινάμο. Σε πολύ υψηλό επίπεδο (για την εποχή) οι εντάσεις της ομαδας του Ζεσούς, θεωρούμε ότι θα κυριαρχήσει των νεοφώτιστων που θα χρειαστούν χρόνο να προσαρμοστούν, αφού θα έχουν πολλά νέα πρόσωπα στην 11αδα. Θα ποντάρουμε σε επιβλητική νίκη της Φενέρ, επιλογή ο άσος με -1.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ