Μάχη στο Λονδίνο, ντερμπάκι στην Πορτογαλία!

Μάχη στο Λονδίνο, ντερμπάκι στην Πορτογαλία!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τις πρεμιέρες σε Πορτογαλία και Πρέμιερ Λιγκ!

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30): Με τον Ντέιβιντ Μόγες να παραμένει στον πάγκο αφού το πρόσημο έως τώρα είναι κάτι παραπάνω από θετικό, η Γουέστ Χαμ θέλει να πραγματοποιήσει μια πορεία ανάλογη της περσινής. Που κατάφερε να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξόδεψε πολλά χρήματα στις μεταγραφές, περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ενισχυθεί με τα «θέλω» του προπονητή της.

Αναμένεται να εμφανιστεί και πάλι ανταγωνιστική η ομάδα του Λονδίνου, που το ξεκίνημά της είναι το πιο δύσκολο που θα μπορούσε να έχει. Απέναντι στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Ίσως και να… βολεύει αυτό τους γηπεδούχους, μιας και στην πρεμιέρα καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα. Η Σίτι το έδειξε και στον τελικό του Community Shield, όπου ηττήθηκε με 3-1 από τη Λίβερπουλ.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30): Έχει ωστόσο η ομάδα του Γκουαρντιόλα την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα από την αρχή έναντι της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στη νεοφώτιστη Φούλαμ. Με τον Μίτροβιτς να πετυχαίνει δύο τέρματα. Η Σίτι δεν θα έχει πολλές αλλαγές, αν εξαιρέσουμε την απόκτηση του Χάαλαντ που πλέον θα είναι το βασικό «εννιάρι» της ομάδας. Πήρε και τον Κάλβιν Φίλιπς από τη Λιντς και τον Αργεντινό επιθετικό Αλβάρες, εξοικονόμησε πολλά λεφτά από τις πωλήσεις των Ζεσούς, Ζιντσένκο και Στέρλινγκ.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει SOS και ο Σαββίδης… αγνοείται

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν είναι εύκολη η αποστολή της Σίτι στο Λονδίνο, σε ένα γήπεδο που πέρσι ήρθε ισόπαλη με 2-2 την προτελευταία αγωνιστική. Και μάλιστα είχε βρεθεί πίσω στο ημίχρονο με 2-0 και κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο, χάνοντας και πέναλτι για τη νίκη. Ένα ματς ανάλογο του περσινού είναι πολύ πιθανό να το δούμε, δηλαδή με γκολ και από τις δύο ομάδες. Θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.09 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (20:00): Δύο «διπλά» είχαμε πέρσι, με 2-1. Πάντως, αν πριν την περσινή νίκη της Μπράγκα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετρούσε 5 διαδοχικές νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Θέλετε και κάτι άλλο, σημαντικό για το στοίχημα; Σε 31 αγώνες με γηπεδούχο την Μπράγκα, δεν υπάρχει ισοπαλία ούτε για δείγμα!! 15-0-16 η παράδοση!

Εδώ και αρκετά χρόνια, η 4η δύναμη της Πορτογαλίας είναι η Μπράγκα. Δυνατή, ανταγωνιστική, αλλά μέχρι εκεί. Νέος προπονητής ανέλαβε φέτος ο 50χρονος Αρτούρ Χόρχε Αμορίμ και σίγουρα έχει δύσκολο έργο. Και γενικά και στην πρεμιέρα. Πέρσι τερμάτισε 4η και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι αυτό. Στο τελευταίο φιλικό νίκησε 2-1 τη Θέλτα, ενώ στην περσινή πρεμιέρα είχε νικήσει εκτός έδρας 2-0 τη Μαρίτιμο.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Πρέμιερ Λγκ

Με τον Ρούμπεν Αμορίμ συνεχίζει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην τεχνική ηγεσία. Με στόχο να φανεί και φέτος ανταγωνιστική και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι στοιχηματικές τη δίνουν κάπου εκεί, μαζί με Πόρτο και Μπενφίκα (με αυτήν τη σειρά). Τα τελευταία χρόνια δείχνει σπουδαία σταθερότητα και αυτό θέλει να το δείξει και φέτος. Συμμετέχει στους ομίλους του Champions League και στο τελευταίο της φιλικό έμεινε στο 1-1 με τη Γουλβς. Στη δική της πρεμιέρα πέρσι είχε μπει κι εκείνη με νίκη, εντός έδρας επί της Βιζέλα με 3-0. Εκτός με τραυματισμό ο Γιούστε.

Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (20:00): Υπό διαφορετικές συνθήκες, αν δεν ήταν πρεμιέρα, θα πήγαινα στο «διπλό» με μεγαλύτερη άνεση. Λίγο ότι είναι πρώτο παιχνίδι, λίγο με την πιθανότητα να μπουν προσεκτικά, θα επιλέξω το «Χ» Ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με αυτήν την επιλογή στο 2.18 (winmasters). Ωραία επιλογή δείχνει και το 2-3 γκολ στο 1.91.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ