Με έδρα και γκολ!

Με έδρα και γκολ!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και την Α Τουρκίας!

Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ (22:00): Στο «The Hawthorns», η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται τη Γουότφορντ σε ένα φαινομενικά δυνατό παιχνίδι, για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Αρχές είναι ακόμη, μην περιμένετε πολλά, καμία ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που θέλει. Και είναι λογικό, έτσι! Στο στοίχημα, μάλιστα, βρίσκουμε μεγάλες αποδόσεις και στα δύο σημεία νίκης. Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν το 2017-18, στην Premier League, με το αντίστοιχο ματς να έρχεται 2-2. Η παράδοση με γηπεδούχο τη Γουέστ Μπρομ είναι υπέρ της, στο 9-4-3 την βρίσκουμε για την ακρίβεια.

Στο 1-1 εκτός έδρας με τη Μίντλεσμπρο έμεινε η Γουέστ Μπρομ στην πρεμιέρα της. Έμεινε νωρίς (10’) πίσω στο σκορ μετά από ένα κάτω του μετρίου πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με τον Σουίφτ στο 51’. Ο Στιβ Μπρους έκανε λόγο για δύο πρόσωπα, για την ομάδα του, και περιμένει να δείξουν περισσότερα πράγματα. Εκτός δίνεται ο Μπράιαν με τραυματισμό.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα

Η Γουότφορντ μπήκε με το δεξί. Νίκησε 1-0 στο δυνατό παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δεν έγινε κανένα τρομερό ματς, αλλά ήταν καλύτερη στα σημεία και εν τέλει πήρε τη νίκη με γκολ του Ζοάο Πέδρο στο 56’ από ασίστ του Σαρ. Εκμεταλλεύτηκε διπλό σφάλμα της αντιπάλου της, μιας και όλη η φάση ξεκίνησε από κόρνερ της Σέφιλντ και από αδυναμία να διώξουν μετά την μπάλα! Απίθανο!

Διαβάστε επίσης: Ανεπανάληπτο ξέσπασμα Καστίγιο κατά Περσία, Μπάγεβιτς: «Δεν έγινα ποτέ το π@@@@νακι σας»

Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ (22:00): Δυνατό παιχνίδι εκτιμώ ότι θα γίνει. Αρχές είναι ακόμα, καμία δεν είναι στα καλύτερά της. Θα πάρω, όμως, το… 1-1! Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.83 (bet365). Ίσως να το ήθελε λίγο παραπάνω, αλλά καλή τιμή είναι και αυτή και θα το τιμήσουμε.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Φενερμπαχτσέ – Ουμρανίγιεσπορ (21:45): Με στόχο την επιστροφή της στην κορυφή της βαθμολογίας ξεκινά το νέο πρωτάθλημα η Φενέρμπαχτσε. Πέρσι πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη, αλλά ο ξεκάθαρος φετινός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Πλήρωσε 5,2 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον αμυντικό Λουάν Πέρες από τη Μαρσέιγ, ενώ με 1,4 εκατ. αγόρασε και τον Γκουστάβο Ενρίκε από τη Φλαμένγκο. Ο επιθετικός, Τσόσουα Κινγκ, επίσης αποκτήθηκε από τους Τούρκους, ως ελεύθερος από τη Γουότφορντ.

Έβαλε στα ταμεία της περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ιάπωνα αμυντικό Κιμ Μιν Τζάε να πωλείται στη Νάπολι έναντι 18 εκατομμυρίων και τον Σαγιαντμανές να δίνεται στη Χαλ, η οποία πλέον έχει Τούρκο ιδιοκτήτη. Αποχώρησε ως ελεύθερος ο Οζίλ που θα συνεχίσει στην Μπασακσεχίρ. Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στους ομίλους του Champions League, αφού αποκλείστηκαν στον δεύτερο προκριματικό γύρο από την Ντιναμό Κιέβου.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Πρέμιερ Λγκ

Φενερμπαχτσέ – Ουμρανίγιεσπορ (21:45): Ισοπαλία 0-0 στο πρώτο ματς που έγινε σε ουδέτερο (Πολωνία) και ήττα στην παράταση με 1-2 στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης. Συνεχίζουν στο Europa League με αντίπαλο τη Σλοβάτσκο, της οποίας επικράτησε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία. Η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα φέρνει τη Φενέρ αντιμέτωπη με τη νεοφώτιστη Ουμρανίγιεσπορ. Με τις δύο ομάδες να έχουν αγωνιστεί πριν από τρία χρόνια στο Κύπελλο και την Ουμρανίγιεσπορ να έχει κάνει τότε τη μεγάλη έκπληξη. Με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) είχε αφήσει εκτός της Φενέρ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θα κάνει και νέα έκπληξη τρία χρόνια αργότερα; Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, αλλά εδώ δύσκολα να δούμε μία τέτοια. Η Φενέρ έχει ιδανικό ξεκίνημα με τη νεοφώτιστη στην έδρα της και αν θέλει να φανεί φέτος διαφορετική θα πρέπει να αρχίσει να το δείχνει από νωρίς στη σεζόν. Θα πάμε στοίχημα με «άσο» ημίχρονο/»άσο» τελικό και over 1,5 γκολ της Φενέρ στο ματς σε απόδοση 1.99 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ