Κατηφορίζει το «Σαράτσογλου»

Κατηφορίζει το «Σαράτσογλου»

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με θετικό απολογισμό (+22.3 μονάδες) κλείσαμε την στήλη της Κυριακής, παρότι δεν γλιτώσαμε από την «γκέλα» της Λειψίας, ενώ το παιχνίδι της ξεκίνησε ιδανικά γι αυτήν, με τον Ενκουνκού να πληρώνει στην ενότητα των σκόρερ. Επιβεβαιώθηκε γρήγορα το ακριβοπληρωμένο Over 2.5 στο Πόζναν, πληρωθήκαμε και το παρολί μας κατά τα 2/3, με τρία παιχνίδια στο 0-0!

Σβηστό το under 2.5 στις Αζόρες, βγήκε και το combo στο Μπουένος Άιρες, πήραμε void το 2 DNB της Ναντ. Χάθηκε το Over 1.5 της Ουνιόν Εσπανιόλα, που έμεινε από το ημίχρονο στο 1-1 με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, χάθηκε και η «μπόμπα» της Σάλκε, με το VAR να μας πηγαίνει κόντρα νωρίς.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, δύο επιλογές από Τουρκία και Χιλή ξεχωρίσαμε.

Διαβάστε επίσης: Ανεπανάληπτο ξέσπασμα Καστίγιο κατά Περσία, Μπάγεβιτς: «Δεν έγινα ποτέ το π@@@@νακι σας»

Φενέρμπαχτσε – Ουμρανιγιεσπόρ

Πρεμιέρα για τη Φενέρμπαχτσε στην Superlig, που είναι για πολλούς το #1 φαβορί για το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη κυριάρχησε της Σλοβάτσκο, επικράτησε σχετικά εύκολα 3-0 και αγκάλιασε την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Σε καλό επίπεδο ετοιμότητας η ομάδα του Ζεσούς, υψηλά τα επίπεδα έντασης (για την εποχή), ήταν καλύτερη και στα παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου, άδικα αποκλείστηκε, της έλειψε η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια.

Η Ουμρανιγιεσπόρ προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας και ξεκινά τη σεζόν ως το #1 φαβορί για υποβιβασμό, με τη μικρότερη χρηματιστηριακή αξία στη λίγκα. Συνεχίζει με τον προπονητή (Ουτσάρ) που την ανέβασε, ισόβαθμη στην κορυφή με την Ανκαραγκιουτσού και με την καλύτερη επίθεση στη Β’ κατηγορία. Δεν έβγαλε χρήματα από τα ταμεία της για να ενισχυθεί, υπέγραψε πολλούς ελεύθερους παίκτες από το «κάτω ράφι» και απόψε την πρεμιέρα αναμένεται να ξεκινήσει με 6-7 νέα πρόσωπα στην 11αδα.

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Φενερ βγάζει φρεσκάδα και ένταση για ξεκίνημα σεζόν, ανέκτησε αυτοπεποίθηση με τη νίκη-μισή πρόκριση επί των Τσέχων και η θετική εκκίνηση σήμερα είναι επιτακτική, μετά και τις νίκες όλων των ανταγωνιστών. Θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί η νεοφώτιστη, δύσκολα θα αντέξει στο «Σαράτσογλου». Ποντάρουμε σε επιβλητική νίκη της Φενέρ, επιλογή ο άσος με -1.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90.

Ουατσιπάτο – Λα Καλέρα

Άσχημα επέστρεψε από τη διακοπή του πρωταθλήματος η Ουατσιπάτο, στο ξεκίνημα του β’ γύρου θυμίζει την περσινή ομάδα που σώθηκε στα μπαράζ και από το «παράθυρο». 5 ματς δίχως νίκη, τρεις σερί ήττες, δύο σερί στο Ταλκαουάνο. Τραγική η αμυντικη της συμπεριφορά στο πρόσφατο 2-5 από την Ουνιόν Εσπανιόλα, συνολικά στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της δέχθηκε 9 γκολ! Με αλλαγμένο στυλ παιχνιδιού μέσα στο καλοκαίρι και η Λα Καλέρα, πολύ πιο πλούσια τα παιχνίδια της, τα 4/5 για το β’ γύρο πήγαν στο G/G & Οver 2.5. Έδειξε δείγματα σωστής ανάπτυξης στο πρόσφατο 2-2 με την Παλεστίνο, ενώ η άμυνά της «τρυπιέται» με ευκολία. Θα ποντάρουμε στην αμυντική αναξιοπιστία εκατέρωθεν, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Φενέρμπαχτσε – Ουμρανιγιεσπόρ ➡ Φενέρ -1.5 (απόδοση 1.90)

00:30 | Ουατσιπάτο – Λα Καλέρα ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.10)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ