Γκολ και έδρα στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ!

Γκολ και έδρα στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Αϊντχόφεν – Μονακό (21:30): Είχαμε γράψει πριν από το πρώτο παιχνίδι πως η εικόνα της Αϊντχόφεν και στα φιλικά, αλλά και στον τελικό του Σούπερ Καπ Ολλανδίας, σου έδινε την εντύπωση ότι δεν θα φύγει με ήττα από το Μονακό. Όπως και έγινε. Η ολλανδική ομάδα είχε το προβάδισμα μέχρι το 80’, όταν και δέχτηκε την ισοφάριση από τους Μονεγάσκους. Στοιχηματικά ήμασταν μέσα στην επιλογή που είχαμε δώσει. Με τους λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς να παραμένουν ανοιχτοί μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Πριγκιπάτο.

Και την Αϊντχόφεν να συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς σε κάθε της παιχνίδι. Μετά τα πέντε γκολ στον Άγιαξ, ήταν η σειρά της Έμεν. Στην πρεμιέρα της Eredivisie η Αϊντχόφεν επικράτησε με 4-1, πετυχαίνοντας όλα της τα γκολ μέχρι το 54’. Και πατώντας… φρένο στη συνέχεια, αφού ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Μονακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Με τους Ολλανδούς να θέλουν να βρεθούν έως τους ομίλους.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Τέγιο στον Ολυμπιακό (Vids)

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα

Αϊντχόφεν – Μονακό (21:30): Με νίκη, αλλά με σαφώς μεγαλύτερη δυσκολία, ξεκίνησε και η Μονακό στο πρωτάθλημα. 2-1 μέσα στο Στρασβούργο, σε ένα ματς που προηγήθηκε με 2-0, αλλά στο φινάλε δεινοπάθησε για να το κρατήσει. Μάλιστα οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά την παρέμβαση του VAR. Πάμε για έναν σπουδαίο επαναληπτικό, στον οποίο το σετ αποδόσεων είναι πολύ ψηλά.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Στο 2.27 είναι η Αϊντχόφεν, στο 2.95 συναντάμε τη Μονακό, στο 3.55 η ισοπαλία. 1.71 η πρόκριση των Ολλανδων, 2.15 εκείνη των Γάλλων, σε ένα ζευγάρι που μοιάζει ισορροπημένο. Θα πάω όμως με τους γηπεδούχους. Η Αϊντχόφεν διαθέτει εξαιρετική ομάδα, από τη μέση και μπροστά είναι… φωτιά και μπορεί να πάρει τη νίκη – πρόκριση μέσα στην έδρα της. Η απόδοσή της στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη αξία. Θα πάμε στοίχημα με «άσο» σε απόδοση 2.27 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Μίντιλαντ – Μπενφίκα (20:45): Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης στη ‘Arena Randers’. Η Μίντιλαντ απέκλεισε την ΑΕΚ Λάρνακας στη διαδικασία των πέναλτι όμως στη Λισσαβώνα κατάλαβε την… αλλαγή ταχύτητας. Το γκολ του Σίστο στο 78′ δεν ήταν τίποτε περισσότερο από τη μείωση του σκορ για το τελικό 4-1, σκορ πολύ βαρύ για να ανατραπεί. Κακό το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου μετά και το εκτός έδρας 3-3 με τη Λίνγκμπι, έμεινε στην 8η θέση με 5 βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο Νόρτζελαντ. Είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν, αλλά για την ώρα δεδομένα δεν δείχνει το ίδιο ανταγωνιστική με πέρσι.

Η Μπενφίκα από την προετοιμασία κιόλας έμοιαζε έτοιμη να μπει στη σεζόν με το πόδι στο γκάζι. Έκανε το 5/5 στα φιλικά, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως οι Ρέντινγκ, Νις, Φούλαμ, Ζιρόνα και Νιούκαστλ, σκοράροντας συνολικά… 17 γκολ. Έτσι το 4-1 επί της Μίντιλαντ στην αναμέτρηση του ‘Da Luz’ μοιάζει φυσιολογική απόρροια της εικόνας της. Το ίδιο πειστική ήταν η Μπενφίκα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, επικρατώντας 4-0 της Αρούκα με χαρακτηριστική άνεση.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Πρέμιερ Λγκ

Μίντιλαντ – Μπενφίκα (20:45): Η Μίντιλαντ είναι μια ομάδα γρήγορη, με σαφή επιθετικό προσανατολισμό στο χορτάρι. Μια φιλοσοφία παιχνιδιού που δεν μπορεί να υποστηρίξει επαρκώς στο ξεκίνημα της σεζόν. Αντιμετωπίζοντας δύο σημαντικά προβλήματα. Το ένα αφορά την έλλειψη συνέπειας στη δημιουργία σε σετ παιχνίδι και το άλλο τα πολύ σοβαρά κενά που αντιμετωπίζει ανασταλτικά. Η Μπενφίκα είναι ορεξάτη με το καλημέρα. Παίζει σε ασυνήθιστα υψηλή ένταση για την εποχή, βγάζει ομοιογένεια, αυτοματισμούς και συγκέντρωση στο γήπεδο. Σκοράρει με τρομερή άνεση και είναι σοβαρή στα μετόπισθεν.

Για να υπάρξει αγωνία στη ρεβάνς της Δανίας, θα πρέπει η Μπενφίκα να… αμολήσει αετό. Κάθε άλλο παρά τέτοια διάθεση δείχνει όμως. Η Μίντιλαντ δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει τα ρίσκα της από νωρίς, οι Πορτογάλοι θα παίξουν δίχως άγχος και με κεκτημένη ταχύτητα. Φαβορί η φιλοξενούμενη αλλά χωρίς νόημα να ρισκάρουμε αφού το μαξιλαράκι του 4-1 της επιτρέπει να προκριθεί με πολλά διαφορετικά σενάρια. Στο θέαμα θα ποντάρουμε και πάμε στοίχημα με το goal/goal & over 2,5 στο 1.98 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ