Ιστορική βραδιά στην Τραπεζούντα!

Ιστορική βραδιά στην Τραπεζούντα!

Ποντάρισμα σε Τραμπζονσπόρ και στα γκολ της Ρέιντζερς

Όντως ήταν πλούσιες σε γκολ οι χθεσινές ρεβάνς για τα playoffs του Champions League, το Goal/Goal μας στο Βελιγράδι επιβεβαιώθηκε από ημίχρονο, ενώ στη Λισαβόνα πήραμε μονάδα στο Over 3 που επιλέξαμε, με το σκορ στο 3-0 πριν την ανάπαυλα! +20 μονάδες ο χθεσινός απολογισμός και σήμερα ολοκληρώνεται το παζλ των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Τραπεζούντα και το Αϊντχόφεν.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωση για το «10» από την Πορτογαλία: «Πρόταση 5 εκατομμυρίων από τη Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο» (pics)

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της δίνει σήμερα η Τραμπζονσπόρ και το γήπεδο αναμένεται να κοχλάζει, στην προοπτική της παρθενικής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Με μειονέκτημα πλέον στην ζυγαριά της πρόκρισης απέναντι στους Δανούς, αλλά και με πίστη για ανατροπή από την εμφάνισή της στη Κοπεγχάγη πριν 8 βράδια. Της στράβωσε νωρίς το ματς με την λάθος τοποθέτηση του Ντένβσιλ, αλλά δεν έχασε το μυαλό της, ούτε μετά το 2-0. Είχε τον έλεγχο του ρυθμού, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα, αλλά δεν είχε σε καλή βραδιά τους μπροστινούς της. Ούτε όταν ο Αβτσί έπαιξε ουσιαστικά δίχως 6αρι εκτέθηκε σε κάποια αντεπίθεση κι αυτό είναι καλό σημάδι για το ενδεχόμενο ρίσκο που θα χρειαστεί να πάρει σήμερα μετά το 2-1 στο “Πάρκεν”.

Το Σάββατο τραυματίστηκε ο Μπακασέτας και λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό μοιάζει πολύ δύσκολο να παίξει σήμερα. Πήρε όμως παίκτη υψηλής ποιότητας στη θέση η Τραμπζονσπόρ, ο Μπάρντι σκόραρε δις στην ήττα από την Αντάλιασπορ και σήμερα θα ξεκινήσει βασικός, όπως και ο επίσης νεοφερμένος στόπερ Μπάρτρα.

Η Κοπεγχάγη ταξίδεψε με αυτοπεποίθηση και δίχως φόβο στην Τραπεζούντα όπως δήλωσε ο κόουτς Θόρουπ. Την Παρασκευή πέρασε από την έδρα της Λίγκμπι, αλλά το τελικό 0-3 είναι πλασματικό. Στο 0-0 και στο 0-1 ο νεοφερμένος κίπερ Ράιν χρειάστηκε να κάνει τρεις σπουδαίες επεμβάσεις απέναντι στους ουραγούς του πρωταθλήματος.

Θα ποντάρουμε στην έδρα των Τούρκων, την ποιότητά τους κι ας λείπουν Βίστσα και πιθανότατα Μπακασέτας και την τακτική σοβαρότητα του κόουτς Αβτσί. Η Τραμπζονσπόρ έδειξε στο πρώτο ματς ότι μπορεί να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, δίχως να εκτεθεί στο transition, η άμυνας της Κοπεγχάγης έχει θέματα, η ατμόσφαιρα για τους Δανούς θα είναι δύσκολη και ο άσος σε απόδοση 2.13 μας κάνει.

PSV Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς

Ματσάρα περιμένουμε στο Αϊντχόφεν την ίδια ώρα, όπως και στο πρώτο μεταξύ τους (2-2) στην Γλασκώβη. Πολύ καλός ο ρυθμός στο “Άιμπροξ” την προηγούμενη Τρίτη, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και παρά την κρισιμότητα της ρεβάνς δύσκολα θα δούμε αργό τέμπο, με τους Ολλανδούς να παίζουν παραδοσιακά με ορμή μπροστά στο κοινό τους. Φαβορί η PSV στο “Phillips Stadion”, όπου πριν δύο εβδομάδες απέκλεισε τη Μονακό, αλλά την άμυνά της δεν την εμπιστευόμαστε καθόλου. Ειδικά σε στατικές φάσεις, είδαμε και με τους Γάλλους να έχει πολλά θέματα. Διαθέτουν δυνατά κορμιά και καλά χτυπήματα με τον Ταβερνιέ οι Σκωτσέζοι, το ένα γκολ τους μοιάζει πολύ πιθανό, θα ψάξουμε και το δεύτερό τους σε πολύ ελκυστική απόδοση. Σε ένα παιχνίδι που “μυρίζει” γκολ από μακριά, η στοιχηματική επιλογή με τη μεγαλύτερη αξία μοιάζει να είναι το Over 1.5 της Ρέιντζερς σε απόδοση 3.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη ➡ 1 (απόδοση 2.13)

22:00 | PSV Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς ➡ Ρέιντζερς Over 1.5 (απόδοση 3.00)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ