Βίντεο από όργιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί

Βίντεο από όργιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί

Σοκαριστική ανάρτηση με όργιο και συμμετοχή δύο γυναικών φέρεται να έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι κατακλυσμιαίες. Ο ίδιος μπορεί να παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά τις καταγγελίες εις βάρος του και ο δικηγόρος του να δήλωσε πως είναι μετανιωμένος για όσα έκανε, ωστόσο, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, τις καταγγελίες, αλλά και το υλικό που έχει συλλεγεί από τις δημόσιες αναρτήσεις του, η πραγματικότητα σοκαριστική.

Εως τώρα γνωρίζαμε για τα (πολλά) βίντεο και φωτογραφίες που έχουν δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο και τα οποία βρίσκονταν στην κατοχή του παρουσιαστή από συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του. Βίντεο που τον έστειλαν ενώπιον της δικαιοσύνης και προκάλεσαν όλο αυτόν τον σάλο που έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα είναι γνωστό ότι και άλλες γυναίκες που είχαν επαφές μαζί του αναζητούν στο διαδίκτυο αγωνιωδώς να βρουν εάν υπάρχουν δικές τους προσωπικές στιγμές.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να αποκαλύφθηκε από τα βίντεο που είχαν δημοσιοποιηθεί με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είναι ότι ο ίδιος πρωταγωνιστεί και σε όργιο! Ναι, όπως το διαβάζετε. Δημοσιοποιήθηκε βίντεο που ο ίδιος είχε στην κατοχή του και το οποίο φέρεται να τον δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις με δύο γυναίκες, ενώ πιθανόν στο ένα εξ αυτών να υπάρχουν κι άλλοι συμμετέχοντες, που όμως δεν φαίνονται.

Το πιο σοκαριστικό από όλα, βεβαίως, είναι ότι στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο μίας εκ των παρτενέρ του. Τα χαρακτηριστικά της, το πρόσωπό τους, όλα. Και όπως προκύπτει, η συγκεκριμένη κοπέλα φέρεται να είναι μία από εκείνες που έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του παρουσιαστή. Καθώς βίωσε τη διαπόμπευση και επιζητά τη δικαίωση.

Όλα αυτά, βεβαίως, δεν συνάδουν με τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την παράδοσή του στις αρχές. Με τον ίδιο να υποστηρίζει, όπως ανέφερε ο «ALPHA», πως δεν έχει σχέση με τη δημοσιοποίηση των βίντεο και πως απορεί με την έκταση που έχει πάρει το θέμα! «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά ο 58χρονος παρουσιαστής!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ