Αποπλάνηση 13χρονου: «Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή έπεσα από τα σύννεφα», λέει η μητέρα του

Αποπλάνηση 13χρονου: «Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή έπεσα από τα σύννεφα», λέει η μητέρα του

Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη καθηγήτρια.

«Της είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του γιού μου έπεσα από τα σύννεφα», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του 13χρονου μαθητή που φέρεται να αποπλανήθηκε από την 35χρονη φιλόλογο του.

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛ. ΑΣ που έχουν αναλάβει την υπόθεση και τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Όλα ξεκίνησαν στις 20 Ιανουαρίου όταν οι γονείς του μαθητή της Β΄ Γυμνασίου προσήλθαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και κατέθεσαν τα όσα τους είπε ο γιος του αλλά και το υλικό με “ροζ” περιεχόμενο που βρέθηκε στο υπολογιστή του. Στις εικόνες αυτές απεικονίζονταν οι ερωτικές περιπτύξεις της 35χρονης καθηγήτριας με τον ανήλικο όπου είχαν διαδραματιστεί σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, στο αυτοκίνητο της αλλά και στο σπίτι του 13χρονου όταν έλειπαν οι γονείς του.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι η φιλόλογος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Η φιλόλογος είχε αναλάβει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον ανήλικο από το περασμένο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν γρήγορα σύναψε ερωτικές σχέσεις μαζί του.

Οι αστυνομικοί που συγκέντρωσαν τα στοιχεία δεν μπορούσαν ούτε και οι ίδιοι να πιστέψουν τις εικόνες που κατατέθηκαν από τους γονείς του ανήλικου. Μάλιστα ειδικός ψυχολόγος πήρε κατάθεση από τον 13χρονο μαθητή, ενώ η καθηγήτρια έχει κληθεί από τις δικαστικές αρχές για απολογία την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή: agriniopress.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ