Νύχτα τρόμου για τον Νίκο Βέρτη στο Ισραήλ: Πέρασε το βράδυ σε καταφύγιο (vid)

Νύχτα τρόμου για τον Νίκο Βέρτη στο Ισραήλ: Πέρασε το βράδυ σε καταφύγιο (vid)

Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την ορχήστρα του έζησαν μια νύχτα τρόμου, μετά από τις 110 ρουκέτες που έπεσαν χθες στο Τελ Αβίβ- Τους πήγαν σε καταφύγιο.

Την ώρα που η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς συνεχίζεται, με νέα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από βροχή ρουκετών που εκτόξευσε ο ένοπλος βραχίονας της ισλαμιστικής οργάνωσης εναντίον ισραηλινών πόλεων, συμπεριλαμβανομένης της μητρόπολης Τελ Αβίβ, ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται εκεί για συναυλίες.

Ο τραγουδιστής μαζί με την ορχήστρα του σήμερα και αύριο έχει προγραμματισμένες συναυλίες στην περιοχή. Και όλοι τους έζησαν μια νύχτα τρόμου, μετά από τις 110 ρουκέτες που έπεσαν χθες.

Νύχτα τρόμου για τον Νίκο Βέρτη στο Ισραήλ: Πέρασε το βράδυ σε καταφύγιο [βίντεο]

Πέρασαν το βράδυ σε καταφύγιο

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», εξασφάλισε βίντεο από την ώρα που η ορχήστρα του γνωστού τραγουδιστή έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και ακούγονται οι σειρήνες του πολέμου. Σε αυτό βλέπουμε πλήθος κόσμου τρέχει να σωθεί και κατευθύνεται προς το καταφύγιο.

Δείτε το βίντεο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε μέσω skype με τη συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βιώσαν.

«Άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Μας πήγαν σε καταφύγιο και μείναμε 1,5 με 2 ώρες. Μετά βγήκαμε και μας έφεραν με λεωφορείο στο ξενοδοχείο και μας δώσανε κάποιες οδηγίες, γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρξει συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή , ο οποίος του είπε ότι είναι καλά, αλλά είναι αρκετά αναστατωμένος.

Η συναυλία του Βέρτη στο Ισραήλ

Δημοσίευμα της Jerusalem Post ανέφερε πριν από λίγες εβδομάδες:

«Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena στην πρώτη διεθνή συναυλία από τότε που ο κορονοϊός σταμάτησε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας του».

«Ο Βέρτης είναι γνωστός ως πρεσβευτής της ελληνικής μουσικής στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, έχοντας κάνει παραστάσεις στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Ο Βέρτης αναμένεται επίσης να συνοδεύεται από τους Ισραηλινούς τραγουδιστές Sarit Hadad και Eyal Golan στο Bloomfield Stadium του Τελ Αβίβ, όπου έχει στο παρελθόν εμφανιστεί με την τραγουδίστρια Shlomi Shabbat, Idan Raichel και Itai Levy».

βερτησ

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ