Νέα μόδα τα κορωνοπάρτι εν πλω με εισιτήριο έως 200 ευρώ – Συλλήψεις στην Ζάκυνθο

Νέα μόδα τα κορωνοπάρτι εν πλω με εισιτήριο έως 200 ευρώ – Συλλήψεις στην Ζάκυνθο

Έφοδος του Λιμενικού σε κρουαζιερόπλοιο που έκανε κορονοπάρτι μεσοπέλαγα στη Ζάκυνθο.

Στο Λιμενικό δίνει τη σκυτάλη η Αστυνομία σε ότι αφορά τα κορονοπάρτι στα οποία αχαρακτήριστοι συνεχίζουν να συμμετέχουν χωρίς κανένας μέτρο προστασίας. Κι αυτό γιατί πια έφυγαν από τις βίλες και τα μπαρ και μεταφέρθηκαν στην θάλασσα. Νέα μόδα αποτελούν πλέον οι κρουαζιέρες με δεκάδες επιβάτες να διασκεδάζουν μεσοπέλαγα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Ζάκυνθο όπου μετά από έφοδο του Λιμενικού συνελήφθησαν τα μέλη του πληρώματος ενός κρουαζιερόπλοιου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Zantepress24, το αστυνομικό τμήμα της Ζακύνθου ενημέρωσε το λιμεναρχείο του νησιού ότι σε έξι λεωφορεία στον Λαγανά επιβιβάζονται τουρίστες οι οποίοι ξεπερνούν τους 380 προκειμένου να συμμετέχουν σε πάρτι εν πλω.

Σύλληψη του πληρώματος
Άμεση ήταν η αντίδραση του Λιμενικού που προσέγγισε το σκάφος, διαπιστώνοντας από τον έλεγχο που διενεργήθηκε ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα κατά της διασποράς του κοροναϊού.

Αμέσως δόθηκε εντολή, το σκάφος να επιστρέψει στο λιμάνι της Ζακύνθου, ενημερώθηκε η εισαγγελική αρχή, έγιναν οι συλλήψεις του πληρώματος και του νόμιμου εκπροσώπου της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ από την Υπηρεσία κινήθηκε και η διοικητική διαδικασία για την επιβολή προστίμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράγοντας του νησιού, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, αποκάλυψε ότι άτομα στον Λαγανά πουλάνε «μαύρα» εισιτήρια, χωρίς να είναι σφραγισμένα από την εφορία και χωρίς να είναι δηλωμένα πουθενά.

«Ανοίγονται λίγο με ένα καράβι και γίνεται το πάρτι, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε μάλιστα ότι οι τιμές των συγκεκριμένων εισιτηρίων ξεκινούν από 50 ευρώ και μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 200.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ