Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τι έλεγε ο Αντώνης Κανάκης για τη Λίνα Μενδώνη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τι έλεγε ο Αντώνης Κανάκης για τη Λίνα Μενδώνη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Τα όσα είπαν οι τρεις -πλέον- παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, δεν έπεισαν όλους τους χρήστες στο Twitter. Κάποιοι μάλιστα θυμήθηκαν τα όσα έλεγε ο Αντώνης Κανάκης, όταν είχε σκάσει η υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα Social Media, με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται ότι δημοσιοποίησε βίντεο και φωτογραφίες κοπέλας, με την οποία διατηρούσε σχέση, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης, εμφανώς εκνευρισμένος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του επί χρόνια συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλου, από το Ράδιο Αρβύλα, ενώ στη συνέχεια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.

Ωστόσο, τα όσα είπαν οι τρεις -πλέον- παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, δεν έπεισαν όλους τους χρήστες στο Twitter. Κάποιοι μάλιστα θυμήθηκαν τα όσα έλεγε ο Αντώνης Κανάκης, όταν είχε σκάσει η υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη,

Τότε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα κατηγορούσε ανοιχτά την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ότι ήταν πολύ δύσκολο να μην γνωρίζει το ποιόν του στενού συνεργάτη της.

Μάλιστα, μια πρόταση του παρουσιαστή προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, αφού λέει χαρακτηριστικά «εδώ εμείς έναν συνεργάτη παίρνουμε και τσεκάρουμε να δούμε τι καπνό φουμάρει αυτός ο άνθρωπος, πριν τον βάλουμε μέσα στο μαγαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ