Κρήτη – Προφυλακιστέοι οι δύο ιερείς για τον βιασμό 19 χρονου με νοητική στέρηση

Κρήτη – Προφυλακιστέοι οι δύο ιερείς για τον βιασμό 19 χρονου με νοητική στέρηση

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αδερφός του δεύτερου ιερέα ο οποίος λειτουργεί στην περιοχή του Ταυρωνίτη,

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ιερείς που φέρεται να εμπλέκονται στον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του 19χρονου Γιάννη από το χωριό Γλώσσα στο Δήμο Πλατανιά.

Θείος του θύματος
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι δύο ιερείς –ένας εκ των οποίων θείος του νεαρού που πάσχει από νοητική στέρηση και λειτουργεί στην ενορία των Βουκολιών- οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή, για να ακολουθήσουν οι απολογίες τους.

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αδερφός του δεύτερου ιερέα ο οποίος λειτουργεί στην περιοχή του Ταυρωνίτη, άτομο το οποίο επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης και ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Κατονομάζουν άλλους
Οι δύο ιερείς αρνούνται τις κατηγορίες και κατονομάζουν άλλα πρόσωπα ως υπεύθυνα για την κακοποίηση και βιασμό του 19χρονου, ενώ την ίδια ώρα έχουν καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του παιδιού αλλά και μομφή κατά των προανακριτικών αρχών.

Συνεχίζεται η ανάκριση
Και οι δύο ιερείς υπάγονται στην Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάκριση συνεχίζεται και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή και άλλα πρόσωπα που έχει κατονομάσει ο νεαρός ως δράστες αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ