Έτσι σώθηκε η 19χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε γυμνή και καλυμμένη με κάρβουνα στη Γιούτα – Το λάθος του απαγωγέα

Έτσι σώθηκε η 19χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε γυμνή και καλυμμένη με κάρβουνα στη Γιούτα – Το λάθος του απαγωγέα

Ο άνδρας που κρατούσε την άτυχη 19χρονη φοιτήτρια, την άφησε να στείλει ένα μήνυμα στους δικούς της, κάτι που αποτέλεσε το μοιραίο του λάθος.

Συνεχίζουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ να φέρνουν στο φως λεπτομέρειες από την απαγωγή της 19χρονης Μάντελιν Άλεν στη Γιούτα από τον 39χρονο Μπρεντ Νιλ Μπράουν, τον οποίο είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, αυτό που οδήγησε στη σωτηρία της φοιτήτριας, είναι η επιλογή του απαγωγέα να αφήσει τη Μάντελιν να στείλει ένα «αθώο» μήνυμα στους γονείς της. Ο απαγωγέας πίστευε ότι αυτό θα καθησύχαζε τους συγγενείς της 19χρονης, αλλά αντίθετα αυτό τους κινητοποίησε να την αναζητήσουν.

Το μήνυμα έγραφε μόνο «Σας αγαπώ», κάτι που προκάλεσε απορίες στους γονείς της κοπέλας. Η Μάντελιν, φοιτήτρια στο Snow College, εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από την εστία όπου διέμενε στις 13 Δεκέμβρη, στις 21.22.

Γύρω στις 7 το επόμενο πρωί, η 19χρονη έστειλε το «περίεργο» μήνυμα που έμελλε να τη σώσει. Με βάση τις πληροφορίες του People, οι γονείς της φοιτήτριας όταν πήραν το μήνυμα επικοινώνησαν άμεσα με την αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Verizon και έμαθαν ότι αυτό είχε σταλεί από τη μικρή κωμόπολη Λόα, αρκετά χιλιόμετρα από τον τόπο διαμονής της κόρης τους.

Οι γονείς ανησύχησαν επειδή η νεαρή κοπέλα δεν είχε στη διάθεσή της κάποιο όχημα. «Νομίζω ότι το βρήκαν κάπως παράξενο επειδή ήταν μόνο αυτή η φράση», δήλωσε στο αμερικανικό site ο επαρχιακός εισαγγελέας του Σανπίτ, Κέβιν Ντάνιελς.

Με αφετηρία αυτό το μήνυμα και τη δήλωση εξαφάνισης των γονιών της Άλεν, οι Αρχές σύντομα ανακάλυψαν στον αριθμό του κινητού της κοπέλας μηνύματα «που η φύση τους άφηνε την εντύπωση ότι μπορεί να είχε εκτεθεί σε άτομα με επικίνδυνες προθέσεις και κίνητρα».

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν μια μεγάλης κλίμακας έρευνα, με επίκεντρο τη Λόα, αναζητώντας πόρτα-πόρτα την αγνοούμενη φοιτήτρια.

Όταν έφτασαν στο σπίτι όπου διέμενε ο 39χρονος απαγωγέας της νεαρής και πριν χτυπήσουν το κουδούνι, οι αστυνομικοί έριξαν μια ματιά στο παράθυρο του υπογείου και είδαν «μια μικροκαμωμένη γυναίκα με ανοιχτόχρωμα μαλλιά».

«Είτε πιστεύετε ή όχι στη θεϊκή παρέμβαση, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι παρενέβη μια ανώτερη δύναμη», είπε ο Ντάνιελς αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψη.

Τι υποστήριξε ο δράστης

Ο 39χρονος κατάφερε να κρατήσει την κοπέλα παγιδευμένη για πέντε μέρες, ενώ μετά τη σύλληψή του είπε ότι γνώρισε τους ερευνητές σε ένα chat group για το σεξουαλικό φετίχ bondage (ερωτικό δέσιμο) και ότι το διάστημα που έμεινε σπίτι του οι σχέσεις τους ήταν συναινετικές. Δικαιολόγησε, μάλιστα, ότι την έδενε όταν έφευγε για τη δουλειά λέγοντας ότι ήταν στο πλαίσιο ενός ερωτικού «παιχνιδιού ρόλων» και ότι η κοπέλα αν και δεμένη είχε πρόσβαση σε φαγητό και στο μπάνιο.

Οι δραματικές στιγμές που πέρασε η Μάντελιν

Η Μάντελιν Άλεν είπε στις Αρχές μετά τη διάσωσή της ότι ο Μπράουν τη βίαζε αρκετές φορές καθημερινά. Εκείνη δεν ήθελε καμία επαφή μαζί του, ωστόσο φοβόταν να αποδράσει γιατί την είχε απειλήσει ότι θα κάνει κακό στην αδελφή της ή σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς της, αφού γνώριζε τη διεύθυνση του σπιτιού της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ