Με την 32χρονη Μάρτα στο πλευρό του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα δώσει τη μάχη για την προεδρία

Με την 32χρονη Μάρτα στο πλευρό του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα δώσει τη μάχη για την προεδρία

Η Μάρτα Φασίνα είναι η νέα κατάκτηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 53 χρόνια νεότερη του ελπίζει να του φτιάξει το προφίλ που θα του χαρίσει την προεδρία

Όταν η Μάρτα γεννιόταν ο Σίλβιο ήταν ήδη 53 ετών. Σήμερα εκείνη είναι 32 και εκείνος 85. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δείχνει να μην πτοείται ούτε από την προχωρημένη του ηλικία, ούτε από τα προβλήματα υγείας που έχει, και φωτογραφήθηκε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την σύντροφο του, Μάρτα που είναι βουλευτίνα του κόμματος Forza Italia.

Ο Σίλβιο μόλις είχε βγει από έναν θυελλώδη έρωτα με την 34χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε και άνοιξε πανιά για άλλες πολιτείες. Πάντως υπάρχουν και κάποιοι που δεν πιστεύουν ότι αυτή είναι η νέα σχέση του Σίλβιο. 

Εικάζουν πως όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο κόλπο και μέρος της προεδρικής εκστρατείας στην οποία ο Σίλβιο προσπαθεί να δελεάσει βουλευτές να τον ακολουθήσουν.

Ο Μπερλουσκόνι επιχειρεί να ανακάμψει στην πολιτική ζωή της χώρας μακριά από τα σκάνδαλα του παρελθόντος και το πιθανότερο είναι πως θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του επόμενου χρόνου.

Ποιος είναι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 1936 στο Μιλάνο, γόνος αστικής οικογένειας, γιος διευθυντή τραπέζης. Σπούδασε νομικά και το 1962 ίδρυσε την πρώτη του κατασκευαστική εταιρεία «Εντιλνόρντ» επωφελούμενος από την ραγδαία οικοδομική έξαρση του Μιλάνου.

Στη 10ετία του ’70 επιχειρεί τις πρώτες του επενδύσεις στα ΜΜΕ εκμεταλλευόμενος την απελευθέρωση της τηλεοπτικής αγοράς. Μέσα σε 15 χρόνια (1986) έφθασε να του ανήκει το 80% της ιταλικής ιδιωτικής τηλεόρασης, ενώ το ίδιο έτος γίνεται ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Μίλαν. 

Στη συνέχεια ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκτά τον μεγαλύτερο εκδοτικό ιταλικό οίκο το γνωστό «Μονταντόρι» και μια από τις κορυφαίες ιταλικές εφημερίδες την «Ιλ Τζιορνάλε», ενώ ακόμη άλλες 150 περίπου εταιρείες περιέχονται κάτω από τον έλεγχο της «Fininvest», της μητρικής εταιρείας του οικονομικού κολοσσού του.

Όμως, μια ακολουθία από χρέη και δικαστικές έρευνες για φοροδιαφυγή, δωροδοκίες, λογιστικές απάτες μέχρι και για διασυνδέσεις με την ιταλική μαφία είχαν κυριολεκτικά αποτελέσει ένα κλοιό γύρω από τον Ιταλό μεγιστάνα. Είναι ο ιδρυτής του κόμματος Forza Italia.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ