Κοσμοσυρροή στον Προαστιακό: Πηδάνε στις γραμμές για να προλάβουν τους συρμούς

Κοσμοσυρροή στον Προαστιακό: Πηδάνε στις γραμμές για να προλάβουν τους συρμούς

Εικόνες χάους και στον Προαστιακό το πρωί της Τρίτης με εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο οδηγούς να προσπαθούν να βρουν θέση σε έναν συρμό για να επιστρέψουν σπίτι τους

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία που προκαλεί η κακοκαιρία Ελπίδα καθώς όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ υπάρχει τεράστια κοσμοσυρροή στον Προαστιακό από εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» οδηγούς οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν εκεί μετά την ταλαιπωρία στην Αττική Οδό τώρα αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Δεδομένου, δε, ότι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το μοναδικό μέσο σταθερής τροχιάς που φτάνει είναι ο Προαστιακός οι άνθρωποι αυτοί καταφεύγουν σε ακραία μέσα για να εξασφαλίσουν μια θέση σε κάποιον συρμό όπως να πηδάνε στις γραμμές για να πάνε στο αντίθετο ρεύμα.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ με τον χαμό στον Προαστιακό

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και απάντησε ότι «η προτεραιότητά μας είναι να φτάσουν στα σπίτια τους οι άνθρωποι αυτοί».

Σύμφωνα με τον ίδιο «η πολιτική προστασία σε συνεργασία με τον προαστιακό θα οργανώσει πυκνά και τακτικά δρομολόγια για να φύγουν από το αεροδρόμιο και από όπου αλλού προσεγγίζουν για να πάνε σπίτι τους οι άνθρωποι αυτοί».

«Υπάρχει επικοινωνία για να μπουν οι συρμοί που πρέπει να μπουν» κατέληξε για το ζήτημα ο Γιάννης Οικονόμου.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ