Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Παρατείνεται η αργία σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Παρατείνεται η αργία σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας

Η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα παρατείνεται και την Τετάρτη, όπως έκανε γνωστό ο Χρήστος Στυλιανίδης στις σημερινές δηλώσεις του

Την παράταση της αργίας και αύριο, Τετάρτη, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Κατά την έκτακτη ενημέρωση για την πορεία των έντονων καιρικών φαινομένων, ο κ. Στυλιανίδης έκανε λόγο για πολύ δύσκολη νύχτα και πρωτόγνωρες καταστάσεις, σημειώνοντας πως η συγγνώμη της Πολιτείας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ προσχηματική.

«Πολλές προσπάθειες» από τις αρμόδιες αρχές ενώ 3.500 οδηγοί και 1.800 οχήματα απεγκλωβίστηκαν από την Αττική Οδό.

«Έγινε κάθε προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ανθρώπων που βρέθηκαν σε τέτοια θέση» και οι απόπειρες συνεχίζονται και σήμερα.

Παράλληλα, οι εγκλωβισμένοι μεταφέρονται σε ασφαλή σημεία πέριξ της Αττικής Οδού ενώ από εχτές το βράδυ μετακινούνται στη ΛΕΑ και δεν τραυματίστηκε κάποιος άνθρωπος ή και κάτι χειρότερο.

«Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στα ιατρικά ζητήματα» πρόσθεσε, ενώ μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα αποκατασταθούν.

Ακόμη, επεσήμανε πως δεν είναι ώρα ακόμη να καταμεριστούν ευθύνες για τα τραγικά προβλήματα που έφερε η «Ελπίδα».

Αργία σε τέσσερις περιφέρειες

Με δεδομένο ότι τις επόμενες ώρες θα παραμείνει το δριμύ ψύχος και ο παγετός, ο υπουργός ανακοίνωσε πως θα υπάρξει γενική αργία, όπως σήμερα, σε Αττική και άλλες τρεις περιφέρειες της χώρας.

Πρόκειται για:

  • Κυκλάδες
  • Κρήτη
  • Δωδεκάνησα

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, ο υπουργός είπε πως θα υπάρξει ενημέρωση και από το υπουργείο Παιδείας, ωστόσο στις παραπάνω περιοχές δεν αναμένεται να λειτουργήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ