Βιασμός ανήλικης: Αρνείται τις κατηγορίες ο ιερέας – Τι αναφέρουν οι νεότερες καταγγελίες

Βιασμός ανήλικης: Αρνείται τις κατηγορίες ο ιερέας – Τι αναφέρουν οι νεότερες καταγγελίες

Ο βιασμός της ανήλικης δεν είναι η μόνη καταγγελία που υπάρχει για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια.

Συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες για τον βιασμό της ανήλικης ο ιερέας στα Κάτω Πατήσια, την ώρα που οι αποκαλύψεις για τη δράση του και οι καταγγελίες σε βάρος του πληθαίνουν.

Ο δικηγόρος του προφυλακισμένου ιερέα, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», υποστήριξε πως επίσημα στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές κατηγορείται μόνο για την υπόθεση του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

«Δύο πραγματικότητες»
«Υπάρχει μία δικογραφική και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία και αποκλειστικά και μόνο μία καταγγελία. Αυτή η μόνη καταγγελία αφορά το αδίκημα του βιασμού».

Ο ιερέας στην απολογία του υποστήριξε πως τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης δεν επιβεβαιώνουν την τέλεση της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται, χωρίς ωστόσο να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

«Παρότι λοιπόν, τουλάχιστον τρεις φορές, φέρεται κατά την καταγγέλλουσα, ότι ολοκλήρωσε τις πράξεις του βιασμού και άλλες ασελγείς πράξεις σε βάρος της, η ιατροδικαστική έκθεση τον δικαιώνει πλήρως», σημείωσε ο δικηγόρος του ιερέα.

«Η κατάθεση δεν αντιστοιχεί στην ιατροδικαστική εξέταση. Άρα ο βιασμός δυστυχώς και ευτυχώς για το θύμα δεν επιβεβαιώνεται», είπε ο δικηγόρος του.

Τι είπε ο πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρείας

«Η ιατροδικαστική έκθεση έχει πραγματοποιηθεί μετά από ένα μακρό χρονικό διάστημα. Το μόνο που μπορεί να δει ο ιατροδικαστικής είναι εάν το θύμα έχει υποστεί κάποια σεξουαλική πράξη», είπε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Νέες καταγγελίες
Θυμίζουμε ότι το φως της δημοσιότητας είδε νέα καταγγελία σε βάρος του ιερέα, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε τις υπηρεσίες γραφείου ενοικιάσεως συνοδών.

Συγκεκριμένα, σε εκπομπή του ΑΝΤ1, η κ. Αλεξάνδρα, η οποία κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, αποκάλυψε «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Χθες, στον ναό όπου λειτουργούσε ο 37χρονος ιερέας, άγνωστοι πέταξαν ξανά μπογιές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ