Νέα προβοκάτσια της Τουρκίας – «Έστησαν» επεισόδιο με το Λιμενικό ανοιχτά της Τενέδου

Νέα προβοκάτσια της Τουρκίας – «Έστησαν» επεισόδιο με το Λιμενικό ανοιχτά της Τενέδου

Τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι αλιευτικό δέχθηκε πυρά από σκάφος του Λιμενικού, ανοιχτά της Τενέδου.

Σε πλήρη λειτουργία έχουν θέσει οι Τούρκοι την μονταζιέρα για το Αιγαίο, με ένα ακόμα περιστατικό να βγαίνει στη δημοσιότητα, τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστελνε σαφές μήνυμα στον Ερντογάν για την τουρκική προκλητικότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Anadolu, το σκάφος «Anatolian» δέχθηκε πυρά από το ελληνικό Λιμενικό Σώμα, ενώ έπλεε σε διεθνή ύδατα 11 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Τενέδου.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία – Γαλλία 86-87: Μυθικός Γκομπέρ έστειλε σπίτι της την Τουρκία – Τώρα τιτανομαχία με Σερβία (vids)

Η τουρκική πλευρά υποστηρίζει παράλληλα, ότι στη συνέχεια στο σημείο έσπευσαν δύο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, γεγονός που οδήγησε σε αποχώρηση το σκάφος του Λιμενικού.

Η είδηση διερευνάται από το Λιμενικό Σώμα, ενώ στελέχη που είδαν το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπογραμμίζουν ότι κρίνεται ως αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως διπλωματικές πηγές έχουν επισημάνει ότι ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα ατύχημα στο Αιγαίο με ψαράδες ή μετανάστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ