«Σταυρώνουν» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο οι συγκρατούμενοί του: «Μοιάζει με ποντικό που κρύβεται – Μας φοβάται και…» (vid)

«Σταυρώνουν» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο οι συγκρατούμενοί του: «Μοιάζει με ποντικό που κρύβεται – Μας φοβάται και…» (vid)

Αποκαλυπτικά για τη συμπεριφορά του γυναικοκτόνου μέσα στις φυλακές, τα όσα είπε κρατούμενος

«Ποντικό» χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο συγκρατούμενός του που αναφέρθηκε στις κινήσεις του πιλότου που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μετά από τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Όπως ανάφερε ο συγκρατούμενος του Αναγνωστόπουλου μιλώντας στον ΑΝΤ1, στην αρχή ήθελε να πάει σε άλλη πτέρυγα των φυλακών πιο «ήσυχη» ενώ αποφεύγει να έχει επαφές με παλιότερους κρατούμενους «γιατί μάλλον μας φοβάται».

Διαβάστε επίσης: Δολοφόνησαν άγρια τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Του έλιωσαν το κεφάλι – Σοκαριστικό έγκλημα

«Ο πιλότος είναι τυπικός, κάνει τη δουλειά του στην καντίνα και αμέσως μπαίνει στο κελί. Δεν ανακατεύεται με τους υπόλοιπους από εμάς, τους πιο παλιούς, γιατί μάλλον μας φοβάται. Μία – δύο φορές που τον πλησίασα, μαζεύτηκε, τον είδα λίγο τρομαγμένο» λέει ο συγκρατούμενος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Μας μιλούσε στον πληθυντικό για να μην έχει φασαρίες. Μάλιστα όταν μπήκε στη φυλακή, μάθαμε ότι ήθελε να πάει στην πτέρυγα (…) και όχι εδώ που τον έφεραν, γιατί είναι η “ήσυχη” πτέρυγα. Είναι πτέρυγα με κατάδικους για “μαλακά” εγκλήματα, ή κρατούμενους με προβλήματα που παίρνουν ψυχοφάρμακα και είναι μόνιμα ήρεμοι. Όμως, δεν είχε διαθέσιμο κελί και έτσι τον έφεραν εδώ.






Όταν ήρθε, έγινε λίγο σούσουρο, γιατί τον βλέπαμε στην τηλεόραση. Όλοι λέγαμε “ήρθε ο πιλότος”. Ξέρεις πως έμοιαζε; Σαν ποντικός, σαν μικρό παιδί που πέταξε μια πέτρα και τώρα σκυμμένος, κρύβεται για να μην τον δουν. Κάποιοι τον έχουν ρωτήσει για το έγκλημα, αλλά δεν μιλάει γι’ αυτό. Εγώ δεν τον έχω ρωτήσει, γιατί δεν χώνεψα ποτέ από που έκανε και ειδικά το θέατρο που έπαιξε μετά» συνεχίζει.

«Αν το έχει μετανιώσει; Δεν ξέρει κανείς, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχει τη στάση “ασκητή” όπως λέμε εμείς εδώ. Δηλαδή, μοιάζει να θέλει να απομονωθεί και ήσυχα να βγάλει την ποινή του» καταλήγει ο συγκρατούμενος του Αναγνωστόπουλου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ