Αντικαθίσταται ο Κώστας Τζαβάρας από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (vid)

Αντικαθίσταται ο Κώστας Τζαβάρας από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (vid)

Την αντικατάστασή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζήτησε και ο ίδιος ο Κώστας Τζαβάρας, βουλευτής της ΝΔ.

Η διαφοροποίηση του Κώστα Τζαβάρα από την επίσημη κυβερνητική γραμμή στο θέμα των υποκλοπών αλλά και η «επίθεσή» του στους δικαστικούς λειτουργούς για κωλυσιεργία στην υπόθεση, γεγονός που προκάλεσε την μήνιν του Ισίδωρου Ντογιάκου φαίνεται ότι επίσπευσαν τις αποφάσεις για αντικατάσταση του κ. Τζαβάρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση της για το κρίσιμο θέμα των παρακολουθήσεων, στην οποία μάλιστα θα κληθούν ως μάρτυρες και τα πρόσωπα «κλειδιά».

Το «διαζύγιο» φαίνεται πως ήταν κοινή συναινέσει καθώς ο ίδιος ο κ. Τζαβάρας έστειλε επιστολή στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας με την οποία γνωστοποιεί ότι θέτει εαυτόν εκτός της συγκεκριμένης συνεδρίασης, ενώ στο παρασκήνιο φούντωναν οι φήμες για γαλάζια στελέχη που ήθελαν την απομάκρυνσή του με τους ίδιους να μην βλέπουν θετικά ούτε την παρουσία της Όλγας Κεφαλογιάννη που επίσης έχει αφήσει αιχμές με σκληρές δηλώσεις κατά της κυβερνητικής στρατηγικής στο θέμα.

Λεπτές οι ισορροπίες
Δύο μέρες λοιπόν πριν τη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας με θέμα τις υποκλοπές η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ανακοίνωσε την αντικατάσταση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα.

Σημειώνεται ότι στην Επιτροπή, η ΝΔ έχει την οριακή πλειοψηφία των 10 μελών έναντι 9 της αντιπολίτευσης.

Τη Δευτέρα στην Επιτροπή ο Δημητριάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τη Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής και ο πρώην υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Αυτό που παραμένει άγνωστο για την ώρα, είναι η παρουσία των κ.κ. Μπίτζιου και Λαβράνου, επικεφαλής των εταιρειών Intellexa και Krikel, που σχετίζονται με την εμπορία του παράνομoυ λογισμικού Predator.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ