Θεσσαλονίκη: Η θητεία πέντε μελών της διοίκησης στη δομή ΑμεΑ ανανεώθηκε λίγες μέρες πριν τις παραιτήσεις

Θεσσαλονίκη: Η θητεία πέντε μελών της διοίκησης στη δομή ΑμεΑ ανανεώθηκε λίγες μέρες πριν τις παραιτήσεις

Η έρευνα για τη δομή ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη είχε ξεκινήσει από τις αρχές του 2022. Ωστόσο στις 18 Νοεμβρίου ανανεώνεται με ΦΕΚ η θητεία πέντε μελών της διοίκησης

Μετά την ανακοίνωση του πορίσματος από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τη δομή ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη και τα όσα σοκαριστικά αποκαλύπτει, ζητήθηκαν οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν είχε ανανεωθεί η θητεία πέντε μελών με ΦΕΚ για τρία ακόμα χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη δομή ελέγχθηκε από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας μετά από καταγγελίες για θάνατο τροφίμου που «κουκουλώθηκε». Η έρευνα ξεκίνησε στις αρχές του 2022, ενώ οι καταγγελίες ήταν γνωστές ήδη από τον Νοέμβριο του 2021.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: «Η δράστις συνδέεται με τους μισθοφόρους του Ερντογάν στη Συρία»

Η εφημερίδα Μακεδονία δημοσιεύει το ΦΕΚ που εκδόθηκε στις 18 Νοεμβρίου για την ανανέωση της θητείας του ΔΣ της Δομής και αναφέρει την ανανέωση πέντε μελών του ΔΣ.

Στις 25 Νοεμβρίου το υπουργείο ζητά παραιτήσεις

Χθες  το υπουργείο ζήτησε τις παραιτήσεις των μελών της διοίκησης της δομής. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της δομής σήμερα η διοίκηση αποτελείται από τους εξής:

Βασιλική Νάκου Πρόεδρος

Γεώργιος Κωνσταντινίδης Α΄ Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Αβραμίδης Β΄ Αντιπρόεδρος

Ελένη Γαβριηλάκη Μέλος

Γεράσιμος Στεφανάτος Μέλος

Χρήστος Κεσόγλου Μέλος

Νικόλαος Γεωργιάδης Μέλος-Εκπρόσωπος Εργαζομένων

Αναστασία Παπαδοπούλου Γραμματέας Δ.Σ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, κάποια από τα μέλη της διοίκησης επέμεναν από χτες πως δεν υπάρχει θέμα παραιτήσεων με κύκλους του υπουργείου Εργασίας πάντως να δηλώνουν κατηγορηματικά πως οι παραιτήσεις ζητήθηκαν αμέσως μόλις έγινε γνωστό το πόρισμα για τις συνθήκες στο ίδρυμα «Αγ. Δημήτριος» της δομής, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος για αυτούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ