Τετραπλό φονικό φοιτητών στο Άινταχο – Στα χέρια των αρχών 28χρονος

Τετραπλό φονικό φοιτητών στο Άινταχο – Στα χέρια των αρχών 28χρονος

Σύλληψη υπόπτου μετά το τετραπλό φονικό φοιτητών που συγκλόνισε το Άινταχο.

Στη σύλληψη ενός 28χρονου έχουν προχωρήσει οι αρχές για το τετραπλό φονικό φοιτητών στο Άινταχο. Ο Bryan Christopher Kohberger συνελήφθη από αστυνομικούς και το FBI γύρω στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο ύποπτος, που συνελήφθη στην Πενσυλβάνια ως ύποπτος για τη δολοφονία των τεσσάρων φοιτητών στο Άινταχο, εμφανίστηκε το πρωί στο δικαστήριο. Ο ίδιος, όπως γίνεται γνωστό από τα διεθνή ΜΜΕ, δεν φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Άινταχο.

Τα νέα της σύλληψης έρχονται σχεδόν δύο μήνες μετά την άγρια δολοφονία της Kaylee Goncalves, 21, της Madison Mogen, 21, της Xana Kernodle, 20, και του συντρόφου της Xana, Ethan Chapin, 20.

Οι τέσσερις φοιτητές βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στο σπίτι που νοίκιαζαν εκτός πανεπιστημιούπολης στην οδό King Road 1122 στις 13 Νοεμβρίου. Στο σπίτι βρίσκονταν δύο ακόμα συγκάτοικοί τους την ώρα του τετραπλού φονικού, οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν το άγριο έγκλημα. 

Η τοπική αστυνομία διεξήγαγε έρευνες με το FBI για τον εντοπισμό του δολοφόνου, εξετάζοντας δεκάδες χιλιάδες πληροφορίες που δόθηκαν στις αρχές για το τετραπλό φονικό που συγκλόνισε τη φοιτητική κοινότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ