Άγρια δολοφονία ξεναγού από δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου (Σκληρές εικόνες)

Άγρια δολοφονία ξεναγού από δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου (Σκληρές εικόνες)

Οι δύο δράστιδες αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν σε σπίτι συγγενών τους

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στη μέση του δρόμου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία.

Ο 31χρονος ξεναγός, Daniel Mascarenhas Xavier, επέστρεφε από τη δουλειά του τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, όταν δύο γυναίκες τον πλησίασαν με μία μηχανή χωρίς πινακίδες.

Αρχικά τον απείλησαν με όπλο – το οποίο πιθανότατα ήταν ψεύτικο – και του ζήτησαν να τους δώσει την τσάντα του και το κινητό του.

Εκείνος αρχικά δεν προέβαλε αντίσταση και τους τα έδωσε. Όμως, στη συνέχεια προσπάθησε να τα πάρει πίσω και ακολούθησε συμπλοκή. Μια από τις γυναίκες τον μαχαίρωσε αρκετές φορές και λίγο αργότερα ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metropoles.com, οι δύο γυναίκες λίγο αργότερα δέχθηκαν επίθεση από διακινητές ναρκωτικών. Κίνητρο της επίθεσης ήταν, όπως εκτιμούν οι αρχές, το γεγονός ότι με τη ληστεία μετά φόνου που διέπραξαν έστρεψαν την προσοχή της Αστυνομίας στην συγκεκριμένη περιοχή, που ονομάζεται Morro da Providência.

Οι δύο δράστιδες αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν σε σπίτι συγγενών τους.

Η μια νοσηλεύεται τραυματισμένη, ενώ η άλλη κρατείται. Και οι δύο έχουν ομολογήσει. Κατά την κατάθεσή τους, οι συγγενείς των δύο γυναικών είπαν ότι διέπρατταν ληστείες στην ίδια περιοχή εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες.

Δείτε βίντεο (προσοχή, σκληρές εικόνες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ