Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία σε Σάμο, Ζάκυνθο και Δωδεκάνησα

Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία σε Σάμο, Ζάκυνθο και Δωδεκάνησα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε όλη την χώρα, με τα περισσότερα ζητήματα να εντοπίζονται στην Αττική.

Πολλά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την Πέμπτη (26/01) την χώρα. Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έλαβε 422 κλήσεις. Οι κλήσεις, αφορούσαν κυρίως αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες, κοπές δέντρων και απομακρύνσεις συνανθρώπων μας προς ασφαλή σημεία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα έως και την Παρασκευή ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο το πρωί στα Δωδεκάνησα. Για το λόγο αυτό αναμένεται να εκδοθεί ένα ακόμη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους των νησιών αυτών.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση δεν ήρθε με καλό ποδόσφαιρο, αλλά με στοιχεία απαραίτητα για να πάρεις τίτλο…

422 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 422 κλήσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες, κοπές δέντρων και απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλή σημεία.

Συγκεκριμένα:

• Στην Περιφέρεια Αττικής, 210 κλήσεις, ενώ ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 127 περιπτώσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες και μεταφορές ατόμων, κυρίως οδηγών, προς ασφαλή σημεία

• Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 25 κλήσεις, ενώ ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε 23 περιπτώσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ