Όταν η μοίρα «ένωσε» τις συντρόφους των αδικοχαμένων πιλότων του Φάντομ

Όταν η μοίρα «ένωσε» τις συντρόφους των αδικοχαμένων πιλότων του Φάντομ

Η Ζωή και η Μαρία, οι γυναίκες των δύο αδικοχαμένων πιλότων του F-4 Φάντομ ενώθηκαν μέσω της μοίρας με τον πιο βάναυσο τρόπο.

Η Ζωή και η Μαρία μέσα σε μια στιγμή ενώθηκαν. Τη στιγμή που έχασαν και οι δύο τους συντρόφους τους, όταν το F-4 Φάντομ έπεσε στην Ανδραβίδα το πρωί της Δευτέρας (30/1).

Η μία, σύντροφος του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα και η άλλη, αρραβωνιαστικιά του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη κυβερνήτη του διθέσιου μαχητικού αεροσκάφους. Μέσα σε μία στιγμή τους έχασαν, μαζί και όλα τα όνειρα που έκαναν μαζί τους.

Η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη έφτασε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Νευροκοπίου υποβασταζόμενη και κρατώντας μία κοινή φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της. «Για τον ήρωά μου, καλό ταξίδι… Η Μαρία σου». Αυτά ήταν τα λόγια που γράφτηκαν στο στεφάνι με το οποίο θέλησε η νεαρή γυναίκα να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία οικογενειακού φίλου της οικογένειας, το ζευγάρι είχε σκοπό να παντρευτεί μέσα στο ’23.

Συντετριμμένη και η σύντροφος του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα χθες, στο τελευταίο «αντίο». Η νεαρή κοπέλα έκανε σχέδια με τον αγαπημένο της, όμως χθες αποχαιρέτησε τον σύντροφό της για τελευταία φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ