Κακοκαιρία: Σε ποιους δρόμους της Αττικής είναι υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Κακοκαιρία: Σε ποιους δρόμους της Αττικής είναι υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Αττική και σε άλλες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται στα βόρεια προάστια της Αττικής, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με προβλήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στη λεωφόρο Διονύσου, από το γήπεδο του Διόνυσου έως το πάρκο Ανατολής στη Νέα Μάκρη.

Κλειστά σχολεία, από τις 10 το πρωί το δημόσιο

Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής ύστερα από εισήγηση και των δήμων πήρε την απόφαση ορισμένα σχολεία του νομού να παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τετάρτη.

Σημειώνεται πως με την ανακοίνωση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ανακοινώθηκε επίσης πως αύριο οι λαϊκές αγορές θα είναι ανοιχτές σε όλους τους δήμους του λεκανοπεδίου.

Επίσης, με ειδικό ωράριο θα λειτουργήσουν και την Τετάρτη οι δημόσιες υπηρεσίες στις περιοχές που σημειώθηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Αττικής και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας οι δημόσιες υπηρεσίες δεν θα ανοίξουν στις 08:00 το πρωί, αλλά δύο ώρες αργότερα.

Οι υπάλληλοι θα προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους στις 10:00 π.μ., ασχέτως του ωραρίου τους, ενώ οι πολίτες που είχαν ραντεβού νωρίτερα θα πρέπει να προχωρήσουν στον προγραμματισμό νέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ