Εύα Καϊλή: Λείπουν λεφτά; – Το ένταλμα σύλληψης της ευρωβουλευτή αναφέρεται σε «πολλά εκατομμύρια ευρώ» από το Qatargate

Εύα Καϊλή: Λείπουν λεφτά; – Το ένταλμα σύλληψης της ευρωβουλευτή αναφέρεται σε «πολλά εκατομμύρια ευρώ» από το Qatargate

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της Εύας Καϊλή και το Qatargate.

Στην κατοχή του Politico περιήλθε το ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή, με το γνωστό Μέσο να απευθύνει ένα κομβικό ερώτημα σε ρεπορτάζ του: Λείπουν λεφτά; Η ερώτηση προκύπτει από το γεγονός ότι στο ένταλμα γίνεται λόγος για πολλά εκατομμύρια ευρώ λόγω της εμπλοκής στο Qatargate.

Στο ρεπορτάζ υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο, η βελγική Αστυνομία ανακάλυψε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μια επιχείρηση που αποκάλυψε ένα φερόμενο κύκλωμα δωροδοκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Παγόβουνο γεμάτο λεφτά»

Αυτό, όμως, πρέπει να ήταν απλώς η κορυφή ενός «παγόβουνου» γεμάτου λεφτά. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης για την Καϊλή, πρώην αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου και την πιο υψηλόβαθμη αξιωματούχο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο, «αρκετά εκατομμύρια ευρώ» βρέθηκαν στα χέρια των κύριων υπόπτων στο Qatargate.

Τα «σημαντικά χρηματικά ποσά», προσθέτει το ένταλμα, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Politico, «καταβλήθηκαν κρυφά, σε μετρητά από το Μαρόκο και το Κατάρ».

Η λεπτομέρεια αυτή είναι ένα μόνο από τα πολλά εντυπωσιακά στοιχεία στο έγγραφο, τμήματα του οποίου έχουν ήδη δημοσιευτεί στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνει το Politico.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ