Τέμπη: «Είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου» – Ξεσπά σε κλάματα μητέρα 20χρονης που πέθανε

Τέμπη: «Είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου» – Ξεσπά σε κλάματα μητέρα 20χρονης που πέθανε

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Επρόκειτο να επιστρέψει την Καθαρά Δευτέρα.

Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας 20χρονης φοιτήτριας που είναι μεταξύ των θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Η μητέρα της 20χρονης Μαρίας – Θωμαΐδος ξεσπά σε κλάματα μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» για το κορίτσι της που βρέθηκε στο μοιραίο τρένο.

«Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Και είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου για αυτά τα χρόνια» λέει με δάκρυα στα μάτια. «Σπούδασε στην ειδικής αγωγής. Είχε πρώτη Απριλίου γενέθλια, γινόταν 20 σε έναν μήνα» συγκινεί η μητέρα της 20χρονης.

Διαβάστε επίσης: Έγινε και αυτό: Η ΕΠΟ αποφάσισε τον νέο πρόεδρο της Super League 2 – Βόμβες Καραπαπά για «λαμόγια» και «υπόκοσμο»

Το κορίτσι μαζί με μια φίλη της από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης επέστρεφαν από την εκδρομή τους στην Αθήνα. Ήταν να πάρουν το τρένο της Δευτέρας για να επιστρέψουν, όμως παρατείναν την εκδρομή τους, παίρνοντας τελικά το μοιραίο τρένο.

«Είχε πάει εκδρομή στην Αθήνα, έχουν κάποιους φίλους και θα πήγαιναν ένα διήμερο στην Πάτρα. Ήταν να γυρίσουν Δευτέρα, τελικά είπαν να γυρίσουν Τρίτη πρωί και το Τρίτη πρωί, έγινε Τρίτη βράδυ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στις 12.30, γιατί είχα μιλήσει 9 η ώρα, γιατί με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι έχουν καθυστέρηση και θα αργήσουν λίγο να έρθουν και θα έρθουν γύρω στις 12. Και μιλάω μαζί της δωδεκάμισι και δεν το σηκώνει, αλλά επειδή συχνά έπεφτε και η μπαταρία της, θεώρησα ότι κάτι τέτοιο έγινε. Στις 4.00 άρχισα να ψάχνω, να προσπαθώ να επικοινωνήσω με νοσοκομεία και με τα σχετικά. Ήταν ή στο πρώτο βαγόνι ή στο κυλικείο» λέει η μητέρα της 20χρονης, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες των παιδιών όλου του κόσμου»

Συγκινεί ο πατέρας του μηχανοδηγού του επιβατικού τρένου, Δημήτρη Μασσαλή, που όπως λέει ήταν ο ορισμός του επαγγελματία και σεβόταν τους επιβάτες.
«Κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες των παιδιών όλου του κόσμου, για να μην πληρώσουν αυτά που πρέπει, για να δουλεύουν χωρίς να κινδυνεύουν, για να πηγαίνουν στις δουλειές τους χωρίς να σκοτώνονται και για να πηγαίνουν να σπουδάσουν και να γυρνούν σπίτι τους» συγκλονίζει ο πατέρας του 32χρονου μηχανοδηγού, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Η λέξη κουράγιο είναι μικρή, το μόνο που θέλω να πω είναι μακάρι τα παιδιά μας να είναι τα τελευταία που πλήρωσαν το τίμημα αυτό για την αμέλεια κάποιων» καταλήγει στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των τραγικών θυμάτων στα Τέμπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ