Ξάνθη: Συνελήφθησαν ακόμη 3 άτομα για την εν ψυχρώ δολοφονία στο Δροσερό

Ξάνθη: Συνελήφθησαν ακόμη 3 άτομα για την εν ψυχρώ δολοφονία στο Δροσερό

Ο ένας εκ των δραστών θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στο Δροσερό της Ξάνθης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 46χρονου από έναν 37χρονο, λόγω προσωπικών διαφορών.

Σημειώνεται πως ο 37χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε πως σκότωσε το θύμα, πυροβολώντας τον εξ επαφής με 7 σφαίρες μέσα στο σπίτι του.

Μετά την αστυνομική έρευνα, οι Αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη τριών ακόμη ατόμων που ήταν παρόντες στη σκηνή του εγκλήματος. Πρόκειται για τους δύο γιους του 37χρονου δράστη, ετών 17 και 18, καθώς και τον 17χρονο γαμπρό του.

Διαβάστε επίσης: O Παναθηναϊκός φωνάζει για τον Παπαγιάννη- Για τον Γιασικεβίτσιους δεν φώναξε ποτέ… κανείς (vids)

Οι προσωπικές διαφορές με το θύμα

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δράστης φέρεται πως είχε προσωπικές διαφορές με το 46χρονο θύμα, καθώς ο τελευταίος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει να παντρέψουν τα παιδιά τους. Συγκεκριμένα, είχε συμφωνηθεί να παντρευτεί η 15χρονη εγγονή του θύματος με τον γιο του δράστη, ενώ θα υπήρχε και χρηματική συναλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 46χρονος άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο 37χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και χθες συνοδεία των γιων και του γαμπρού του εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε.

Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογίαν δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Το βίντεο στο Tik Tok μετά το έγκλημα

Λίγη ώρα μετά τη στυγερή δολοφονία, ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο φέρεται να εξηγεί στα τουρκικά τους λόγους που προέβη στην αποτρόπαια πράξη του, αποκαλώντας το θύμα «ρουφιάνο».

Την ίδια ώρα εκτοξεύει απειλές προς άπαντες δηλώνοντας πως εάν βλάψουν την οικογένειά του, και 40 χρόνια να μείνει στη φυλακή θα τους σκοτώσει όλους.

Στο τέλος μάλιστα βλέπουμε τη στιγμή που μπαίνει στο αστυνομικό τμήμα Ξάνθης προκειμένου να παραδοθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ