Πάπας Φραγκίσκος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πάπας Φραγκίσκος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Παπάς Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από την καθολική πανεπιστημιακή κλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης. Ο ποντίφικας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την Τετάρτη εξαιτίας βρογχίτιδας και του χορηγήθηκε αντιβιοτική θεραπεία. Όπως έκανε γνωστό το Βατικανό, αύριο θα είναι παρών στην λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων των Καθολικών.

«Είμαι ακόμη ζωντανός, δεν φοβήθηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ όλους όσους εργάζονται στο νοσοκομείο. χρειάζεται ηρωική διάθεση, όπως και τρυφερότητα με τους ασθενείς», είπε ο Φραγκίσκος, σχολιάζοντας την σύντομη παραμονή του στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Τρόλαρε τους συμπαίκτες του ο Παπανικολάου: «Πάμε γερά, έχουμε σημαντικό ματς με την Καρδίτσα»

Πάσχει από χρόνια βρογχίτιδα

Το Βατικανό, παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο Φραγκίσκος πάσχει από χρόνια βρογχίτιδα, με πρόβλημα άσθματος και ότι έχει αρχίσει να του χορηγείται αντιβιοτική θεραπεία. Η κατάσταση της υγείας του, η οποία επιδεινώθηκε πιθανόν λόγω υπερκόπωσης, «βελτιώνεται σταδιακά και οι προβλεπόμενες θεραπείες συνεχίζονται.

Σήμερα το πρωί, μετά το πρωινό του, διάβασε μερικές εφημερίδες και ξανάρχισε να εργάζεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Αγίας Έδρας Ματέο Μπρούνι.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ