Σύζυγος του Γ. Καραϊβάζ: «Δεν με άφηναν να τον πλησιάσω, να τον αγκαλιάσω»

Σύζυγος του Γ. Καραϊβάζ: «Δεν με άφηναν να τον πλησιάσω, να τον αγκαλιάσω»

Τι είπε για τους δολοφόνους του

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η δολοφονία του παραμένει ανεξιχνίαστη αλλά τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες ότι η αστυνομική έρευνα έχει φτάσει για πρώτη φορά στον εντοπισμό στοιχείων που οδηγούν προς τους δολοφόνους του δημοσιογράφου, φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Διαβάστε επίσης: Τα φαβορί για τον Λάσο – Τι συμβαίνει με Παναθηναϊκό…

Η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου μίλησε για τη δολοφονία του συζύγου της εκείνο το μοιραίο μεσημέρι.

«Η ζωή μου ήταν συνυφασμένη με τον Γιώργο μου»
Η Στάθα Αλεξανδροπούλου μίλησε για το τι είναι αυτό που την πονά πιο πολύ.

«Η έλλειψη της αγάπης του. Η απουσία του μέσα στη μέρα, το ότι δεν είναι εδώ. Η ζωή μου ήταν συνυφασμένη με τον Γιώργο μου» είπε αρχικά στην συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ!.

Στην ερώτηση αν είχε μπροστά της τους δολοφόνους του, τι θα τους έλεγε είπε: «Δύο χρόνια ακριβώς έχουν περάσει από τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Μέχρι σήμερα η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί και οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ακόμη».

Το… «εγώ είμαι εδώ» και «το γέλιο του»

Αυτό που της λείπει πιο πολύ όπως λέει είναι «το γέλιο του, η αισιοδοξία του, η καλοσύνη του, η γιγάντια δύναμη ψυχής που είχε, το κέφι του για τη ζωή. Έβρισκε την παραμικρή ευκαιρία για να την κάνει γιορτή. Μου λείπει η γλυκιά του κουβέντα, μιλούσε πολύ γλυκά με πολύ αγαπησιάρικες λέξεις στους οικείους του. Όποτε ζοριζόμουν, μου έλεγε ‘προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτα. Εγώ είμαι εδώ’. Μου λείπει αυτή του η δύναμη, αυτό το ‘εγώ είμαι εδώ για σένα, εγώ είμαι εδώ για το παιδί μας, εδώ είμαι εγώ για όλους μας’».

«Δεν με άφηναν να τον πλησιάσω, να τον αγκαλιάσω»

Για την μοιραία ημέρα είπε ότι τα θυμάται όλα.

«Με την τελευταία λεπτομέρεια» πρόσθεσε. «Η μέρα που μαύρισε ο ουρανός, άλλαξε η ζωή μου, έφυγε ο Γιώργος μου από κοντά μου. Αυτό που με στιγμάτισε – είναι η πρώτη φορά που το λέω – ήταν ότι δεν με άφηναν να τον πλησιάσω, να τον αγκαλιάσω, να είμαι δίπλα του. Ήθελα τόσο, μα τόσο, να τον αγκαλιάσω».

Τέλος, όπως ανέφερε, περιμένει να συλληφθούν οι δολοφόνοι του, δηλώνοντας σίγουρη για αυτό. «Ο Γιώργος μου πίστευε στους ανθρώπους και στην ακεραιότητα των περισσότερων αστυνομικών. Έτσι και εγώ στη μνήμη του οφείλω να κάνω το ίδιο» είπε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ