Η συμμορία ανηλίκων της Πολυτεχνειούπολης διακινούσε ναρκωτικά και έκανε διαρρήξεις

Η συμμορία ανηλίκων της Πολυτεχνειούπολης διακινούσε ναρκωτικά και έκανε διαρρήξεις

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε μια σκληρή συμμορία ανήλικων αγοριών που διακινούσε ναρκωτικά και πραγματοποιούσε ληστείες.

Μια σκληρή συμμορία ανήλικων αγοριών που διακινούσε ναρκωτικά και πραγματοποιούσε ληστείες εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Τα πέντε αγόρια 15,16 και 17 ετών είχαν εισβάλει σε δωμάτια των φοιτητικών εστιών στην Πολυτεχνειούπολη τα οποία τα είχαν μετατρέψει σε ορμητήρια τους.

Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα όπου τους δείχνουν με ναρκωτικά και όπλα στα χέρια.

Νέα συμμορία στους ίδιους χώρους

Μόλις οχτώ μήνες μετά την εξάρθρωση συμμορίας σκληρών κακοποιών με καταγωγή από την Αλβανία που είχαν μετατρέψει σε αρχηγείο τους το κτίριο των φοιτητικών εστιών στην Πολυτεχνειούπολη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών πέρασαν χειροπέδες σε πέντε ανήλικα αγόρια που από τον Μάρτιο διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν διαρρήξεις με ορμητήριο το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Σε μήνυμα του γράφει ο 16χρονος: «Αν βρεις κάποιον να θέλει extasy ή κανένα lsd χάπι πες μου. Γιατί έχω κάτι ωραία χάπια που είναι για πούλημα και μαζί να πάρεις κι εσύ κανένα ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ