ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου του πυροσβέστη εν ώρα καθήκοντος

ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου του πυροσβέστη εν ώρα καθήκοντος

Ο 55χρονος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διενεργείται για τις συνθήκες θανάτου του 55χρονου πυροσβέστη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς τις απογευματινές ώρες στο Ωραιόκαστρο.

Ο πυροσβέστης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ένιωσε αδιαθεσία στην κατάσβεση της φωτιάς και έχασε τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη για τον Ολυμπιακό από την Ισπανία – «Κοντά σε Βιθέντε Ιμπόρα»

Ο πυροσβέστης διεκομίσθη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Παπαμάρκος Θωμάς του Γρηγορίου, ετών 55, μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος του 2ου Π.Σ. Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για τον 55χρονο Θ.Π. που ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού 23 και 20 ετών αντίστοιχα.

Οι συνάδελφοι και η οικογένεια του 55χρονου είναι συγκλονισμένοι, μην μπορώντας να πιστέψουν τον χαμό του άτυχου άνδρα.

Κικίλιας: Η σκέψη μου και η σκέψη όλων μας στην οικογένειά του

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του πυροσβέστη Θωμά Παπαμάρκου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Η σκέψη μου και η σκέψη όλων μας στην οικογένειά του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια..» ανέφερε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πυροσβέστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ