BBC: Ο Huw Edwards είναι ο παρουσιαστής που κατηγορείται για σεξουαλικό σκάνδαλο με ανήλικο

BBC: Ο Huw Edwards είναι ο παρουσιαστής που κατηγορείται για σεξουαλικό σκάνδαλο με ανήλικο

Ο Huw Edwards, 61 ετών, είναι ένας από τους πιο προβεβλημένους παρουσιαστές ειδήσεων του οργανισμού και τους πιο ακριβοπληρωμένους, ενώ λαμβάνει μισθό λίγο πάνω από 430.000 λίρες.

O Huw Edwards φέρεται να είναι ο παρουσιαστής του BBC που φέρεται να πλήρωσε έναν έφηβο πάνω από 35.000 λίρες Αγγλίας για φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Το όνομά του δόθηκε στη δημοσιότητα από τη σύζυγό του Vicky Flind σε δήλωση που εκδόθηκε εκ μέρους του.

Διαβάστε επίσης: Δικαστική απόφαση «καταπέλτης» για τη δολοφονία του Άλκη – Ισόβια για τους 7

Είπε ότι ο σύζυγός της «πάσχει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας» και τώρα «νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει για το ορατό μέλλον», ενώ ζήτησε την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς της.

Ο Huw Edwards, 61 ετών, είναι ένας από τους πιο προβεβλημένους παρουσιαστές ειδήσεων του οργανισμού και τους πιο ακριβοπληρωμένους, ενώ λαμβάνει μισθό λίγο πάνω από 430.000 λίρες.

Έχει παρουσιάσει το εμβληματικό πρόγραμμα BBC News at Ten περισσότερες από δώδεκα φορές από τότε που φέρεται να αναφέρθηκαν οι ισχυρισμοί στην εταιρεία στις 19 Μαΐου.

Η δήλωση της συζύγου:

«Με αφορμή τις πρόσφατες αναφορές σχετικά με τον «παρουσιαστή του BBC», κάνω αυτή τη δήλωση εκ μέρους του συζύγου μου Huw Edwards, μετά από πέντε εξαιρετικά δύσκολες ημέρες για την οικογένειά μας.

«Το κάνω αυτό κυρίως από ανησυχία για την ψυχική του υγεία και για να προστατεύσω τα παιδιά μας.

«Ο Huw πάσχει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Όπως είναι καλά τεκμηριωμένο, έχει υποβληθεί σε θεραπεία για σοβαρή κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια.

«Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν επιδεινώσει σημαντικά τα πράγματα, έχει υποστεί άλλο ένα σοβαρό επεισόδιο και τώρα λαμβάνει ενδονοσοκομειακή νοσοκομειακή περίθαλψη, όπου θα παραμείνει για το ορατό μέλλον.

«Μόλις γίνει αρκετά καλά για να το κάνει, σκοπεύει να απαντήσει στις ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί.

«Για να είμαστε σαφείς, ο Huw πληροφορήθηκε για πρώτη φορά ότι υπήρχαν ισχυρισμοί εναντίον του την περασμένη Πέμπτη.

«Υπό αυτές τις συνθήκες και δεδομένης της κατάστασης του Huw θα ήθελα να ζητήσω να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου και όλων των άλλων που εμπλέκονται σε αυτά τα ανατρεπτικά γεγονότα.

«Γνωρίζω ότι ο Huw λυπάται βαθύτατα που τόσοι πολλοί συνάδελφοι έχουν επηρεαστεί από τις πρόσφατες εικασίες των μέσων ενημέρωσης. Ελπίζουμε ότι αυτή η δήλωση θα δώσει τέλος σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ