Φωτιά στη Ρόδο: Οκτώ διακομιδές από το ΕΚΑΒ

Φωτιά στη Ρόδο: Οκτώ διακομιδές από το ΕΚΑΒ

Το ΕΚΑΒ παρείχε πρώτες βοήθειες σε πάνω από 60 άτομα

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με το πύρινο μέτωπο.

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα του 112 που καλούσε σε εκκένωση των χωριών Ασκληπιών και Κιοτάρι, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι πύρινες φλόγες έχουν φτάσει σε ξενοδοχειακές μονάδες στο Κιοτάρι.

Εξαιτίας της ανεξέλεγκτης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί, σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις του Λιμενικού, οι οποίες συνδράμουν στις επιχειρήσεις διάσωσης με πλωτά μέσα και σκάφη, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληφορορίες, το ΕΚΑΒ έχει πραγματοποιήσει 8 διακομιδές, εκ των οποίων πρόκειται για 4 ενήλικες και 2 νεογνά που διακομίστηκαν στο ΚΥ Αρχαγγέλου, καθώς και 2 ενήλικες στο ΚΥ Γενναδίου.

Ακόμη, διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε παραπάνω από 60 περιστατικά στον δρόμο, τα οποία παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

Σημειώνεται πως το ΚΕΠΥ ΕΚΑΒ έχει θέσει σε ετοιμότητα το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και τα όμορα Κέντρα Υγείας στη περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ