Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου γυναίκα κι ανήρτησε στο Facebook τις τελευταίες στιγμές της

Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου γυναίκα κι ανήρτησε στο Facebook τις τελευταίες στιγμές της

Ο δράστης βιντεοσκόπησε ανελέητα τις τελευταίες στιγμές της ζωής του θύματος και δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook, ενώ στη συνέχεια διέφυγε από την περιοχή

Ένας άνδρας από την περιοχή Bay Area είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αφού φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια γυναίκα, και κατόπιν δημοσίευσε βίντεο με τις  τελευταίες στιγμές της στο Facebook, σύμφωνα με την αστυνομία του San Mateo.

Το χρονικό της αποτρόπαιας πράξης

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Nye στη Νεβάδα ενημέρωσε την αστυνομία του San Mateo ότι το απόγευμα της Τετάρτης ένα άτομο φέρεται να είδε το βίντεο με τη θανάσιμη επίθεση σε βάρος της γυναίκας στο Facebook, όπως ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ο καταγγέλων έδωσε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου του άνδρα που ανήρτησε το βίντεο, έτσι μέσω του τηλεφώνου του εντοπίστηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Σαν Ματέο, σύμφωνα με το CNN.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής αστυνομίας, οι αρχές συνέλαβαν τον 39χρονο ύποπτο, Mark Mechikoff, στο Σαν Χοσέ.

«Αν και το κίνητρο για την δολοφονία του θύματος βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση, γνωρίζουμε ότι ο Mechikoff βιντεοσκόπησε ανελέητα τις τελευταίες στιγμές της ζωής του θύματος και δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook, ενώ στη συνέχεια διέφυγε από την περιοχή», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αστυνομία του San Mateo.

Ο δράστης συνελήφθη σε μεγάλο συγκρότημα σπιτιών

Πριν από τη σύλληψη, οι αστυνομικοί πέρασαν σχεδόν τρεις ώρες πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα σε μεγάλο συγκρότημα κατοικιών, πριν βρουν το θύμα σε ένα διαμέρισμα.

Ο ύποπτος είχε διαφύγει, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μέσα σε δύο ώρες από την εύρεση του θύματος. Ο Mechikoff γνώριζε το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ύποπτος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Έκανε μια πρώτη εμφάνιση στο δικαστήριο την Παρασκευή και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο στις 4 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ