«Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;»: Συγκλονίζει η θεία του 29χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;»: Συγκλονίζει η θεία του 29χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συντετριμμένοι οι συγγενείς του Μιχάλη, που δολοφονήθηκε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;» λέει ξεσπώντας σε κλάματα η θεία του 29χρονου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας.

«Με πήραν οι αδερφές μου. Μας έφαγαν το παιδάκι μας, το μαχαίρωσαν, το ξεκοίλιασαν. Αεκτζής ο Μιχάλης μου, τον στρίμωξαν κάπου και τον έφαγαν. Η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Η μαμά του έπαθε έμφραγμα. Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας; Ένα παλικάρι 1,90, δουλευταράς» είπε συντετριμμένη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η θεία του 29χρονου.

Στο νοσοκομείο η μητέρα του Μιχάλη
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, η οποία δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης για τη δολοφονία του παιδιού της.

Όπως έγινε γνωστό, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στον «Ερυθρό Σταυρό».

Νεκρός έφτασε στο νοσοκομείο ο 29χρονος – Του έκαναν ΚΑΡΠΑ 1,5 ώρα
Από ακατάσχετη αιμορραγία πέθανε ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, αφού δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στο μπράτσο από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι γιατροί στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο, έδωσαν μάχη για πάνω από μία ώρα για να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Μιχάλης διακομίστηκε στις 23:45 στον «Ερυθρό Σταυρό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια, διασωληνώθηκε κι έγινε ΚΑΡΠΑ έως τις 01:20. Δυστυχώς, όμως δεν επανήλθε και ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία για παραλαβή της σορού προς νεκροψία – νεκροτομή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ