Απείλησε ότι θα ανοίξει πυρ σε σχολείο – Ο ξάδερφός του έκανε το ίδιο και σκότωσε 19 μαθητές

Απείλησε ότι θα ανοίξει πυρ σε σχολείο – Ο ξάδερφός του έκανε το ίδιο και σκότωσε 19 μαθητές

Η μητέρα του ανήλικου δήλωσε πως ο γιος της ήταν μεθυσμένος όταν εξαπέλυε τις απειλές

Ο έφηβος ξάδερφος του ένοπλου που ευθύνεται για το μακελειό σε δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας, πέρυσι, συνελήφθη τη Δευτέρα με την κατηγορία ότι απείλησε να «κάνει το ίδιο» σε σχολείο, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN.

Ο Νέιθαν Τζέιμς Κρουζ, 17 ετών, συνελήφθη για κακούργημα για τρομοκρατική απειλή σε δημόσιο χώρο και για πλημμέλημα για τρομοκρατική απειλή εναντίον μέλους της οικογενείας του.

Διαβάστε επίσης: «Του έκοψαν το αυτί αφού τον χτύπησαν με ρόπαλο» – Βραδιά τρομοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια – Αποκαλυπτικά βίντεο και μαρτυρίες

Ο Κρουζ είναι ξάδερφος του Σαλβαντόρ Ράμος, του 18χρονου που πυροβόλησε θανάσιμα 19 παιδιά και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο της πολιτείας τον Μάιο του 2022.

Η μητέρα του 17χρονου επικοινώνησε με τις Αρχές την Δευτέρα (7/8), σύμφωνα με το CNN.

Ανέφερε πως η κόρη της υποστήριξε ότι ο 17χρονος αδερφός της σκεφτόταν να κάνει το ίδιο με τον ξάδερφό τους. Η μητέρα είπε πως ανησύχησε ιδιαίτερα, καθώς μένουν απέναντι από σχολείο και ο γιος της την στιγμή της δήλωσης αυτής ήταν μεθυσμένος.

Μάλιστα, η αδερφή του συληφθέντος κατέθεσε στους ανακριτές ότι, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον 17χρονο, την απείλησε ότι θα την πυροβολήσει στο κεφάλι και ότι θα ανοίξει πυρ στο σχολείο.

Η μητέρα του Κρουζ φέρεται να άκουσε μια τηλεφωνική συνομιλία του γιου της, κατά την οποία επεδίωκε να αποκτήσει παράνομα ένα επιθετικό τουφέκι τύπου AR-15, σαν αυτό που χρησιμοποίησε και ο Ράμος για το μακελειό, στο σχολείο του Ουβάλντε.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2022 ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος εισέβαλε στο πρωτοβάθμιο σχολείο Ρομπ με όπλο, ανοίγοντας πυρ σε δύο τάξεις και πυροβολώντας μαθητές και δασκάλους.

Χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο θανατηφόρες επιθέσεις σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ