Πατέρας Άλκη Καμπανού: Φαίνεται ότι πρέπει να χυθεί κι άλλο αίμα για να «ξεπλυθεί» η ανοησία ορισμένων ανθρώπων

Πατέρας Άλκη Καμπανού: Φαίνεται ότι πρέπει να χυθεί κι άλλο αίμα για να «ξεπλυθεί» η ανοησία ορισμένων ανθρώπων

Πατέρας Άλκη Καμπανού: Φαίνεται ότι πρέπει να χυθεί κι άλλο αίμα για να «ξεπλυθεί» η ανοησία ορισμένων ανθρώπων

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες του θανάτου του αδικοχαμένου γιου τους, άκουσαν χθες το πρωί ότι ακόμα ένα νέος άνδρας έχασε την ζωή του όντας θύμα της οπαδικής βίας.

«Κι εγώ και η σύζυγος μου συγκλονιστήκαμε όταν ακούσαμε την είδηση για την δολοφονία του Μιχάλη. Δυστυχώς βλέπουμε ότι συνεχίζεται ο κύκλος βίας και χάνονται ζωές για ανόητους λόγους. Ήλπιζα ότι ο Άλκης θα είναι το τελευταίο θύμα αυτής της παράλογης βίας, αλλά δυστυχώς βλέπουμε ότι συνεχίζεται.

Κι έχουμε τώρα και εισαγωγή βίας από το εξωτερικό. Η φωνή μου φαίνεται δεν ήταν τόσο δυνατή ή φωνή της λογικής. Χύνεται αίμα στο βωμό της βλακείας και της ηλιθιότητας. Είναι ανόητος λόγος το ότι κάποιος υποστηρίζει μία άλλη ομάδα και για αυτό να χάνονται ζωές.

Φαίνεται ότι πρέπει να χυθεί κι άλλο αίμα για να ”ξεπλυθεί” η ανοησία ορισμένων ανθρώπων».

Μιλώντας ο κ. Καμπανός στην πρωινή εκπομπή του MEGA ανέφερε ότι κι αυτός και η σύζυγός του θα επικοινωνήσουν με τους γονείς του Μιχάλη για να τους δώσουν κουράγιο για τον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους.

«Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι απέναντι από τους δολοφόνους του παιδιού σου»

Τα συναισθήματα που είχαν οι γονείς του Άλκη κατά την διάρκεια της δίκης ήταν εξίσου επίπονα, καθώς μέσα στην δικαστική αίθουσα έπρεπε να βιώσουν ξανά τα σοκαριστικά γεγονότα της απώλειας του παιδιού τους.

«Γίνεται αναπαράσταση μία και δύο φορές του γεγονότος. Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι απέναντι από τους δολοφόνους του παιδιού σου. Πρέπει να έχεις μεγάλη εσωτερική πειθαρχία για να μπορέσεις να αντέξεις και να μην εκδηλώσεις τα συναισθήματα της οργής που ορισμένες στιγμές βγαίνουν από μέσα σου», περιέγραψε ο κ. Καμπανός.

Καταλήγοντας ο Άρης Καμπανός τόνισε ότι είναι αναγκαίο όλοι οι φορείς να ενσκήψουν πάνω στο ζήτημα της οπαδικής βίας και οι ενέργειές τους για να αντιμετωπιστεί οριστικά το εν λόγω θέμα θα πρέπει να προσανατολιστούν προς δύο κατευθύνσεις, της πρόληψης και της αποτροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ