Αποκαλυπτικές καταθέσεις για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αποκαλυπτικές καταθέσεις για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αποκαλυπτικές οι καταθέσεις των μαρτύρων για τον τρόπο δράσης των κατηγορουμένων και τη στάση της αστυνομίας

Αποκαλυπτικές καταθέσεις για τη στάση της αστυνομίας ακόμα και την κρίσιμη ώρα της εκδήλωσης της επίθεσης αλλά και για τον τρόπο δράσης των κατηγορουμένων παραπέμποντας ευθέως σε τάγμα εφόδου περιλαμβάνονται στη δικογραφία που αποτέλεσε τη βάση για την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος των 105 συλληφθέντων για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ.

Ειδικός φρουρός: «Τους ακολουθούσαμε σε μια απόσταση 50 μέτρων»

«Περί ώρα 22.45 της 7/8/2023 κατόπιν εντολής του Κέντρου Ασφαλείας κινηθήκαμε από Αλεξάνδρας και Πατησίων από κοινού με το Δ-4 Επόπτη της ομάδας ΔΡΑΣΗ με κατεύθυνση τον ΗΣΑΠ «ΠΕΥΚΑΚΙΑ», προκειμένου να εντοπίσουμε άτομα, περίπου 120, μαυροφορεμένα, κινούμενα ομαδικά και έχοντας στα χέρια τους καδρόνια, πιθανόν οπαδοί.

Πριν αφιχθούμε στον ΗΣΑΠ «ΠΕΡΙΣΣΟΣ» αντιληφθήκαμε τα ανωτέρω άτομα, τα οποία είχαν αποβιβαστεί από τον ΗΣΑΠ, πέρασαν τη Λ. Ηρακλείου και κινήθηκαν προς Νέα Φιλαδέλφεια, μέσα από χωμάτινο οδόστρωμα, παράλληλο της οδού Παπαναστασίου.

Εμείς κινηθήκαμε παράλληλα στην οδό Παπαναστασίου, έχοντας οπτική επαφή με τα άτομα, μπήκαμε εντός αλσυλλίου, στην οδό Λυκούργου. Τα άτομα εν συνεχεία κατέβηκαν την οδό Μαραθώνος και στη συμβολή της Μαραθώνος με την οδό Σεβαστείας μπήκαμε πίσω από τα άτομα και τα ακολουθούσαμε σε μία απόσταση 50 μέτρων.

Εν συνεχεία τα άτομα κινήθηκαν στην οδό Λεύκης, ενώ εμείς κατόπιν εντολής του τμήματος Ασφαλείας παραμείναμε στο σημείο δίνοντας εικόνα και αναμένοντας ενισχύσεις. Τα άτομα αυτά κινήθηκαν επί της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενεπλάκησαν με άτομα, οπαδούς αντίπαλης ομάδας….. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και ώρα 23.15 προσήλθε η ΔΡΑΣΗ 30 για ενίσχυση. Κατόπιν, με εντολή του Κέντρου Ασφαλείας, κινηθήκαμε παράλληλα τω ατόμων, τα οποία άρχισαν να διασπώνται σε διάφορες κατευθύνσεις» καταθέτει ειδικός φρουρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ