Ζεφύρι: Πυροβολούσε άσκοπα με όπλο που είχε κλαπεί από αστυνομικό – Τρεις συλλήψεις

Ζεφύρι: Πυροβολούσε άσκοπα με όπλο που είχε κλαπεί από αστυνομικό – Τρεις συλλήψεις

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στη σύλληψη τριών Ελλήνων στο Ζεφύρι προχώρησε η αστυνομία, καθώς πυροβολούσαν ασκόπως.

Σύμφωνα με την αστυνομία μάλιστα ένας 22χρονος πυροβολούσε με υπηρεσιακό όπλο που είχε κλαπεί από οικία αστυνομικού τον Απρίλιο.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να πυροβολεί ασκόπως στο Ζεφύρι και έτσι συνελήφθη.

Επίσης, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν ένας 29χρονος κι ένας 24χρονος μετά από αναφορά ότι πυροβολούσαν ασκόπως μέσα από όχημα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-8-2023) από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή.

Ειδικότερα, κατόπιν σήματος του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή του Ζεφυρίου, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • υπηρεσιακό πιστόλι το οποίο είχε κλαπεί τον Απρίλιο από οικία αστυνομικού,
  • γεμιστήρας και
  • -12- φυσίγγια.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-8-2023) στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, -2- ημεδαποί, 29 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Κληθέντες αστυνομικοί, εντόπισαν τους κατηγορούμενους, εντός οχήματος, με τον 29χρονο να ενεργεί άσκοπους πυροβολισμούς.

Από την έρευνα στην κατοχή τους, εντός του οχήματος και πλησίον αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πιστόλι,
  • γεμιστήρας,
  • -40- φυσίγγια και
  • -4- κάλυκες.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ