Η πρώτη αντίδραση Πολάκη μετά τα «πυρά» Αχτσιόγλου – «Όλοι στις κάλπες την Κυριακή»

Η πρώτη αντίδραση Πολάκη μετά τα «πυρά» Αχτσιόγλου – «Όλοι στις κάλπες την Κυριακή»

«Όλοι στις κάλπες την Κυριακή, κανείς εφησυχασμός», είναι η απάντηση που δίνει ο Παύλος Πολάκης.

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη και Έφης Αχτσιόγλου, με τον βουλευτή Χανίων να απαντάει με ανάρτησή του στο Twitter.

«Όλοι στις κάλπες την Κυριακή, κανείς εφησυχασμός. Η νίκη για πολλούς λόγους πρέπει να είναι μεγάλη». Με αυτό τον τρόπο ο Παύλος Πολάκης έδωσε την απάντησή του στην Έφη Αχτσιόγλου.

Οι αιχμές Αχτσιόγλου
Νωρίτερα η Έφη Αχτσιόγλου είχε σημειώσει, μάλιστα, πως σε ό,τι την αφορά, έχει αποδείξει ότι λειτουργεί «με όρους που διασφαλίζουν την ενότητα στον χώρο».

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε η Αχτσιόγλου σε Πολάκη, λίγο πριν τον δεύτερο γύρο αναμέτρησης

Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Το ερώτημα της ενότητας όμως θα πρέπει να απαντηθεί εμπράκτως κυρίως από την άλλη πλευρά. Διότι ο βασικός άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον κ. Κασσελάκη, ο κ. Πολάκης, εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Άρα, το ερώτημα της ενότητας βαραίνει την από εκεί πλευρά και δεν μπορεί ο συνυποψήφιός μου, που υποστηρίζεται από τον Παύλο Πολάκη ως τον βασικό του άνθρωπο, να μην λέει ότι καταδικάζει αυτού του τύπου τις επιθέσεις».

Η Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι «εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορούμε να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη, γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο το οποίο μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην ελληνική κοινωνία και να δείξει την πόρτα της εξόδου στις πολιτικές της Δεξιάς. Έτσι νικιούνται τα καθεστώτα. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο ούτε και στοιχειώδη πολιτική εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ