Οι ρωσικές αρχές προειδοποίησαν για τον κίνδυνο νέας ουκρανικής επίθεσης στην Σεβαστούπολη

Οι ρωσικές αρχές προειδοποίησαν για τον κίνδυνο νέας ουκρανικής επίθεσης στην Σεβαστούπολη

Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι υψηλόβαθμοι διοικητές του ρωσικού στόλου σκοτώθηκαν στη χθεσινή του επίθεση

Ο διορισθείς από τη Μόσχα κυβερνήτης της Σεβαστούπολης, στην προσαρτημένη από τη Ρωσία ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας, προειδοποίησε σήμερα για την πιθανότητα νέας ουκρανικής πυραυλικής επίθεσης έπειτα από αυτήν που εξαπέλυσαν χθες οι ουκρανικές δυνάμεις στο αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην πόλη.

Η επίθεση στο αρχηγείο έγινε κατά τη διάρκεια συνόδου διοικητών

«Προσοχή, κίνδυνος πυραύλων! Κίνδυνος πυραύλων!», ανέφερε ο Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

«Κλείστε καλά τα παράθυρά σας και μην τα πλησιάζετε», σημείωνε, ζητώντας από αυτούς που βρίσκονται σε αυτοκίνητα και δημόσια μέσα μεταφοράς να πάνε σε καταφύγια.

Λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι «πέρασε ο κίνδυνος».

Ο Ραζβοζάγεφ είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι «θραύσματα» πυραύλου έπεσαν στα περίχωρα της Σεβαστούπολης.

Υψηλόβαθμοι διοικητές θύματα ουκρανικής επίθεσης

Το Κίεβο ανέλαβε χθες την ευθύνη για «επιτυχημένο πλήγμα» στο αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Σεβαστούπολη, στην προσαρτημένη από τη Ρωσία από το 2014 Κριμαία, καθώς η Ουκρανία προσπαθεί να επεκτείνει τη μάχη στην στρατηγικής σημασίας χερσόνησο.

Σήμερα ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε ή τραυμάτισε «υψηλόβαθμους διοικητές» του ρωσικού στόλου με το χθεσινό πλήγμα του στο αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Σεβαστούπολη.

«Λεπτομέρειες για την επίθεση θα αποκαλυφθούν το ταχύτερο δυνατό και το αποτέλεσμά της είναι δεκάδες νεκροί και τραυματίες στις τάξεις των κατοχικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων υψηλόβαθμων διοικητών του στόλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ουκρανικός στρατός.

Επίσης διευκρινίζει ότι η επίθεση έγινε «στη διάρκεια συνόδου διοικητών του ρωσικού ναυτικού».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ