Η ιστορία της ηλικιωμένης που μεγαλώνει μόνη της την εγγονούλα της μέσα σε πλημμυρισμένο σπίτι

Η ιστορία της ηλικιωμένης που μεγαλώνει μόνη της την εγγονούλα της μέσα σε πλημμυρισμένο σπίτι

Μία ηλικιωμένη γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της την έξι μηνών εγγονούλα της, δίνει μαθήματα αξιοπρέπειας.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη Θεσσαλία, η οποία δοκιμάζεται για δεύτερη φορά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία μεγαλώνει μόνη της την έξι μηνών εγγονούλα της στον Παλαμά Καρδίτσας, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες, τόσο από την φονική κακοκαιρία Daniel όσο και από την δεύτερη κακοκαιρία Elias που προκάλεσε εκ νέου μεγάλες καταστροφές στον οικισμό, έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

Διαβάστε επίσης: Το χέρι του Ζίνι που δεν είδαν Παπαδόπουλος και VAR και το «τρολάρισμα» του Μάνταλου (vids)

Η γυναίκα, παρά την καταστροφή που έχει υποστεί το σπίτι της, όσο απαντά στις ερωτήσεις των εθελοντών, περιγράφει πως η κόρη της έχει πεθάνει και αυτή φροντίζει την μικρή εγγονή της.

Η γυναίκα εξηγεί στην κάμερα εθελόντριας, που μετέβη στο χωριό για να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς κατοίκους αλλά και τα ζώα, πως μεγαλώνει μόνη της την μόλις έξι μηνών εγγονή της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί από το σπίτι της, που έχει γεμίσει νερά και λάσπες από το δεύτερο καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Η γυναίκα, ψύχραιμη και με ευγένεια δίνει μαθήματα αξιοπρέπειας. Ππαρά την καταστροφή που έχει υποστεί το σπίτι της, όσο απαντά στις ερωτήσεις των εθελοντών, περιγράφει πως η κόρη της έχει πεθάνει και αυτή φροντίζει την μικρή εγγονή της. Μόνη της στο πλημμυρισμένο σπίτι, το οποία προσπαθεί να ξαναφτιάξει από την αρχή.

Μάλιστα με το που αναρτήθηκε αυτό το βίντεο, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να ζητήσουν τα στοιχεία της γυναίκας, ώστε να μπορέσει όποιος θέλει, να της στείλει βοήθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ