O Μίμης Δομάζος και η Πόπη Δομάζου, στον Βοτανικό

O Μίμης Δομάζος και η Πόπη Δομάζου, στον Βοτανικό

Πόπη Δομάζου, Μίμης Δομάζος: Συνέντευξη με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον παλαίμαχο αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Με σύνθημα της, “πάμε δυνατά, με πάθος, πείσμα, πολλή δουλειά, ευθύνη και λύσεις” η πρόεδρος στον ιστορικό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ΑΘΗΝΑ 9,84, Πόπη Δομάζου, είναι υποψήφια με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Κώστα Μπακογιάννη.

Μαζί με τον πατέρα της, Μίμη Δομάζο, έχουν δημιουργήσει την πρώτη δωρεάν Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα στην οποία τα παιδιά προπονούνται δωρεάν και προσφέρουν τροφές για τους αδέσποτους φίλους μας.

«Είναι πολύ τιμητικό, ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, να σου κάνει την πρόταση και να σου εμπιστευτεί το τιμόνι του ιστορικότερου σταθμού της Αθήνας, τον Αθήνα 9.84. Είμαι δημοσιογράφος, κάνω ραδιόφωνο περισσότερο από 10 χρόνια, πέραν του ό,τι κυλάει “πράσινο” αίμα μέσα μου, η άλλη μου μεγάλη αγάπη είναι το ραδιόφωνο. Κάνοντας πολιτικές αλλά και πολιτιστικές εκπομπές συνεργάστηκα με τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά ονόματα, το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Δομάζου και πρόσθεσε:

«Ως πρόεδρος του Αθήνα 9.84 δώσαμε έμφαση στην εξωστρέφεια του ραδιοφώνου, δημιουργώντας ένα σταθμό που είναι κοντά στον πολίτη, που βρίσκεται σε κάθε γειτονιά, με δράσεις και μεγάλες παραγωγές για τον πολιτισμό και με βασικό στόχο την συμμετοχή όλων. Με το μαγικό βανάκι μας έχουμε επισκεφθεί κάθε γειτονιά της Αθήνας. Ήταν μια δική μου ιδέα ένα δικό μου όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Ξεκινήσαμε βήμα- βήμα και είδαμε ότι οι δημότες το αγάπησαν και η επιτυχία μας είναι η επαφή με τον κόσμο».

Για την δωρεάν Ακαδημία Ποδοσφαίρου, που δημιούργησε μαζί με τον πατέρας της Μίμη Δομάζο, που εκτός από τα παιδιά, προσφέρει στα αδέσποτα η κ. Δομάζου τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η ιδέα ξεκίνησε λόγω της τεράστιας αγάπης που έχουμε οικογενειακώς για τα αδέσποτα και τον αθλητισμό, που είναι όλη μας η ζωή. Η ιδέα λοιπόν για το “πάντρεμα” ήρθε από την προσφορά – η ζωή μου πάντα είναι γύρω από τα κοινά και την προσφορά – οπότε θέλαμε να περάσουμε και στα νέα παιδιά, στους μικρούς μας φίλους, την ιδέα της προσφοράς. Μαθαίνουν λοιπόν μυστικά από τον ”Στρατηγό” του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμη Δομάζο, τα μυστικά της μπάλας και παράλληλα μαθαίνουν να προσφέρουν στα ζωάκια. Παντρέψαμε λοιπόν την προσφορά και τον αθλητισμό και πλέον τα παιδιά έρχονται προπονούνται εντελώς δωρεάν – είναι η πρώτη δωρεάν Ακαδημία ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα- και το μόνο που προσφέρουν είναι τροφές για τους αδέσποτους φίλους μας».

Μιλώντας για τον Βοτανικό έκανε λόγο για ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όλους επισημαίνοντας ότι μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, αξίζει ένα γήπεδο διαμάντι.

«Είναι ένα μεγάλο όνειρο για όλους εμάς που αγαπάμε το τριφύλλι το οποίο μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Το έργο της διπλής ανάπλασης είναι η μεγαλύτερη χωροταξική πολεοδομική, αναπτυξιακή και κοινωνική παρέμβαση στη πόλη. Ξεκίνησε μετά από μια μεγάλη προσπάθεια του Δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη , που πίστεψε από το πρώτο λεπτό και βήμα -βήμα το κάνει πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της Αθήνας μας και δεν είναι εύκολο τέτοια έργα σημαντικά να γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται υπομονή!

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού έως τον Μάιο του 2026. Χρειάζεται υπομονή και θα γίνει το πράσινο όνειρό μας πραγματικότητα, για να πάει η μεγάλη αυτή ομάδα ακόμη πιο ψηλά».

Αναφερόμενη στο σύνθημά της , “πάμε δυνατά, με πάθος, πείσμα, ευθύνη, πολλή δουλειά και λύσεις” υπογράμμισε ότι: «πάντα με την πολλή δουλειά έρχονται και οι λύσεις. Τίποτα δεν έχει επιτυχία αν δεν το δουλέψεις, αν δεν δουλέψεις δεν έρχεται και η λύση».

Τέλος, περιγράφοντας την επόμενη μέρα των εκλογών επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Είμαι εδώ σε οτιδήποτε μου ζητηθεί, δίπλα στον πολίτη. Είμαι χρήσιμη, δουλεύω και θέλω η πόλη μας να πάει ψηλά. Η Αθήνα είναι οι γειτονιές της, οπότε πρέπει να είμαστε εδώ σε κάθε “κυβάκι” σε κάθε στιγμή που χρειαζόμαστε να δουλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ