Δένδιας: Η υποστήριξη προς την Ουκρανία θα συνεχιστεί

Δένδιας: Η υποστήριξη προς την Ουκρανία θα συνεχιστεί

Ο Νίκος Δένδιας συμμετείχε στην υπουργική συνάντηση για την «Άμυνα στην Ουκρανία», που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες - Παρών και ο Ζελένσκι

«Η υποστήριξη προς την Ουκρανία θα συνεχιστεί», τόνισε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας συμμετείχε την Τετάρτη στην υπουργική συνάντηση για την Άμυνα στην Ουκρανία (Ukraine Defence Contact Group), που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ ‘Οστιν.

‘Οπως σημείωσε στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας, στη συνάντηση παρέστη και μίλησε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Λόιντ Όστιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Η ανάρτηση Δένδια

«Συμμετείχα στην Υπουργική Συνάντηση για την Άμυνα στην Ουκρανία (Ukraine Defence Contact Group), μετά από πρόσκληση του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ @SecDef
Lloyd J. Austin, στην οποία παρέστη και μίλησε ο Ουκρανός Πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy @ZelenskyyUa. Επανέλαβα ότι η υποστήριξη προς την Ουκρανία θα συνεχιστεί».

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε μια φιλική συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρο Κουλέμπα, με τον Νίκο Δένδια να «ανεβάζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ανάλογο στιγμιότυπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ