Ζεφύρι: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ζεφύρι μετά τον θάνατο του 8χρονου

Ζεφύρι: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ζεφύρι μετά τον θάνατο του 8χρονου

Εξετάζεται αν οι κάλυκες που βρέθηκαν συνδέονται με τον θάνατο του μικρού Ρομά.

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σήμερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Ζεφύρι, λίγες ώρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 8χρονου Ρομά από σκάγια, την ώρα αυτό έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από κλήση που δέχθηκε, μετέβη στο σημείο. Εκεί εντόπισαν τέσσερις κάλυκες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και άλλους δύο κάλυκες στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης.

Οι αρχές εξετάζουν αν συνδέονται με το θανατηφόρο περιστατικό με τον 8χρονο.

Τι συνέβη χθες, Σάββατο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές περίπου στις 7 χθες το απόγευμα σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ζεφύρι, στην οδό Μαρίνου Αντύπα και Κάρλα μεταξύ μελών δύο οικογενειών. Πάνω στον καυγά βγήκαν τα όπλα και ένας πυροβόλησε μα κυνηγετική καραμπίνα.

Τα σκάγια τραυμάτισαν το μικρό παιδί που έπαιζε στην αυλή αμέριμνο, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Δυστυχώς τα τραύματα ήταν σοβαρά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το 8χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του παιδιού έχει υποδείξει δύο άτομα ως δράστες, οι οποίοι έχουν τραπεί σε φυγή και αναζητούνται από την αστυνομία.

Στο Ζεφύρι η κατάσταση χθες ήταν έκρυθμη και υπήρχαν φόβοι για επεισόδια. Για τον λόγο αυτόν, στην περιοχή είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ