Μπακογιάννης: «Εγώ φταίω για το αποτέλεσμα, φεύγω από το δημαρχείο με το κεφάλι ψηλά»

Μπακογιάννης: «Εγώ φταίω για το αποτέλεσμα, φεύγω από το δημαρχείο με το κεφάλι ψηλά»

Πρώτη δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών - Συγκινημένος

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχάρη τον Χάρη Δούκα για τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στον δήμο Αθηναίων και είπε ότι «φεύγει από το δημαρχείο όπως μπήκε, με το κεφάλι ψηλά».

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα. Τον ευχαρίστησα για τον πολύ καλό, ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα. Τον διαβεβαίωσα ότι είμαι στη διάθεσή του για να οργανώσουμε μια συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση» είπε αρχικά, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: «Ρώτησε για την τιμή του Λιβάι Γκαρσία η Βόλφσμπουργκ»

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, όλες και όλους όσους μας στήριξαν, η ευθύνη του αποτελέσματος βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δώσατε μια ευκαιρία ζωής. Φεύγω από το δημαρχείο όπως ήρθα, με το κεφάλι ψηλά» είπε συγκινημένος ο Κώστας Μπακογιάννης.

Μεγάλη ανατροπή

Άνετη νίκη του Χάρη Δούκα στο Δήμο Αθηναίων δίνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Χάρης Δούκας προηγείται με 55,94% του Κώστα Μπακογιάννη που λαμβάνει το 44,06% των ψήφων, με την ενσωμάτωση πάνω από το 80%.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ